Folyamatosan romlik a kapcsolatom a legjobb barátnőmmel, mióta megtudta, hogy egy srác udvarol nekem. Mit tegyek, hogy megbékítsem? Vagy a barátság, vagy a szerelem?
A világ legjobb barátnője volt míg nem szerzett tudomást a srácról. Még csak nem is járunk, de már balhé van. Semmivel sem változtam meg a barátnőmmel szemben, ugyan annyi időt töltünk együtt, ugyan annyi figyelmet és szeretetet kap tőlem mint eddig. Mégis azt látom minél komolyabbra fordul a sráccal, ő annál jobban távolodik tőlem. Hozzáteszem még csak nem is beszélek neki a fiúról pont ezért mert tudom h rosszul esik neki... Miért viselkedik így?
18/L
A baratodra feltekeny; azelott valoszinuleg te voltal neki az "egyetlen" akivel mindent meg tudott beszelni, akivel bensoseges kapcsolata volt; es nem tetszik neki, hogy egy masik ember is hasonloan fontos lett neked.
Az ilyen nem igazi baratno; ha az lenne, akkor orulne, hogy van valakid.
Rád féltékeny, nem a srác kell neki.
Fél, hogy elveszíti a barátságotokat. Mivel nem tehet a dolog ellen, próbálja elvágni a kapcsolatotokat.
Igazán nem tehetsz érte többet mint eddig. Ha tényleg nem hanyagolod, és látja, hogy ugyanolyan fontos neked a barátságotok, akkor egy idő után talán megbékél. De személyiségfüggő a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!