Van köztetek olyan aki a párjának, családtagjának ajándékozott már "csillagot"?
Ennyi pénzért inkább olyat ajándékoznék, amire szüksége lenne, aminek örülne, nem biztos, hogy ez a csillag bejönn bérkinek is. Ilyet akkor ajándékoznék, ha majd oda is lehet utazni. :-)))))))))
Vajon hány embernek adják el ugyanazt a csillagot?
Én is néztem már ezt a lehetőséget és bevallom, nekem nagyon tetszik. Ehhez persze hozzá tartozik, hogy én mióta az eszemet tudom szerelmes vagyok a csillagászatba. Ha nekem valaki ezt ajándékozná, hogy elneveznek rólam egy csillagot/bolygót, végtelenül boldog és meghatott lennék. Egyébként én tervezem, hogy majd édesapámnak valamelyik kerek születésnapjára ezt fogom/fogjuk ajándékozni, mert ő is hasonlóan érdeklődik a csillagászat iránt, mint én. Jómagam is sokat tanultam tőle a témában, úgyhogy bizonyosan ő is úgy örülne neki, mint ahogyan én.
Azt javaslom, ilyet csak annak ajándékozz, aki tudja ezt értékelni, tehát akárkinek nem, bármennyire is szereted az illetőt. Ha neki nem jelent semmi extrát felnézni éjszaka az égboltra, nem értékelné ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!