Hol vannak a barátok ha nekem lenne szükségem rájuk?
hm:) ezért nem kell barátodnak tartani senkit.... amióta férjhez mentem mind 3 lány akiket a barátomnak tartottam felém se néz. az esküvőnkre se jöttek el. az egyik elég csúnyán át is vert.... párszor még megpróbáltam, csak hogy ne rajtam múljon a dolog, de már nem érdeklem őket. hármasban találkozgatnak, engem nem hívnak. már én sem foglalkozom velük. azért nem fogok könyörögni egyiknek sem...
rájöttem hogy a szüleimnek igaza volt mikor azt nevelték belém hogy soha senkiben sem szabad megbízni mert csak pofára esek... már nem érdekel. néha összefutunk a férjem haverjaival, de ők az ő barátai.
jól megvagyok egyedül.
27/N
Sajnos ez ilyen. Rádöbbensz, hogy te mindig ott voltál, amikor nekik kellettél, aztán ők meg nem is érdeklődnek felőled...
Nálam is ez a helyzet. Egy barátnőm maradt, aki legalább néha visszaír, viszont állandóan lemondja a találkozásokat. A többiek meg már nem is érdeklődnek felőlem, néha még próbálok rájuk írni smst, emailt, de mindenkinek mindig valami fontos dolga van. Azóta van így mióta terhes lettem. A barátaim még bulizni akarnak, én oda így nem tudok velük menni. Más program meg nem megfelelő nekik, hozzám sem akarnak átugrani. Az idősebbek meg úgy érzem irigyek rám, mert nekem van már férjem meg hamarosan gyerekem, nekik meg egy normális pasi sem jön össze... Persze erről én nem tehetek, de ilyenek az emberek. Szarul érzem magam ebben a helyzetben, de senkire se fogom ráerőltetni magam. Már így is eleget próbálkoztam.
Szerencsére van egy férjem, akivel beszélgethetek, egyedül nem maradtam. De jó lenne néha a régi barátaimmal lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!