Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 évesen barátok nélkül még...

22 évesen barátok nélkül még mindig?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan szerezhetnék barátokat. Nem tehetek róla de a zajos bulihelyeket nem szeretem egyszerűen. Inkább az a fajta vagyok aki kávézóba ismerkedne vagy valami nyugis helyen pl cukrászda. Ismerőseim vannak meg beszélgetek is velük de különösen nem érdeklődnek felőlem meg nem hívnak el magukhoz sörözni vagy pl valami filmet nézni. Lehet hogy én ragozom túl a dolgot de néha nagyon elszomorít ez a helyzet. :( Nőkkel meg szinte esélytelen vagyok. Többsége mindig kinevet ha megmondom , hogy a hobbim olvasás, fotózás, és sportkerékpározás. Összességében teljesen barátságos és kedves embernek tartom magam
2013. márc. 7. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Valami mégsem stimmel. Mi lehet az, ezen kellene elgondolkodnod.

Nem kell partiarcnak lenni, azért mert 22 éves vagy, de az ember társas lény.

2013. márc. 7. 09:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Durva, egyik haverom hobbijai is az olvasás, fényképezés, kerékpározás.

Elég népszerű ember, pedig külsőre láttam már szebbet is.:D

Veled van a baj, a csajok amúgy meg külön buknak a fotósokra, szóval valami a személyiségeddel nem stimmel.

Ahogy jellemezted magad, nekem ilyenkor mindig az ugrik be, hogy halál unalmasak vagytok, csak próbáljátok szépen megfogalmazni.

2013. márc. 7. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Kifogás kifogás hátán. Bulihelyeken nem lehet ismerkedni, nem arra valók. Esetleg egy egyéjszakás numerát találhatsz ott, de barátokat esélytelen.

Ha van hobbid, akkor ott kellene tudnod ismerkedni. Járj el fotósklubba, kerékpárosklubba, ott mindenkinek hasonló a hobbija, mint a tiéd, úgyhogy nem fognak kinevetni miatta.

2013. márc. 7. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nekem a hobbim is az olvasás, de ha valaki ezért engem kinevet, akkor lesajnálom nagyívből!!
2013. márc. 7. 12:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Járj el könyvklubba/fotósklubba!
2013. márc. 7. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:

se szórakozóhelyen, se kávézóban nem lehet barátokat találni, én sem ott szedtem össze őket.

suliban, munkahelyen, illetőleg néhányukat a nagy kedvenc zenész koncertjén, de az inkább rajongói klub volt :)

uncsi ember lehetsz, ha nem tudod érdekes előadni a hobbijaidat, és erre eddig egy nő sem harapott rá.

a netes ismerkedés sem elvetendő ötlet, rövid idő alatt sok jelentkezőből szűrheted ki a számodra szimpatikus egyéneket. egy találkozó, és kiderül, h érdemes-e szorosabbra fűzni a viszonyt.

2013. márc. 7. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!