Hol vannak a barátok ha nekem lenne szükségem rájuk?
Hallgattassék meg a másik fél is.
Lehet, hogy aki nem ér rá, az igazából azt írta, hogy most éppen nem, mert 300 km-re van a nagyszüleinél, de 2 nap múlva amikor hazaér, este találkozhattok.
Aki nem válaszolt, az lehet, hogy egy buliban van, nem is néz rá már órák óta a telójára - és igazából arról is csak reggel értesülne, ha az anyja halálhírét írták volna meg.
A harmadik pedig lehet, hogy egy kád forró vízben üldögél a barátjával/barátnőjével, és nyilván nem fog kiugrani mellőle még akkor sem, ha hallja, hogy sms-t kapott:)
Hidd el lesz valaki, akinek el tudod mondani a dolgaidat:)
Szia
Sajnos én is így jártam és egyedül vagyok mint a kisujjam:S
Egyetlen barátom egy házaspár akiket legalább 10 éve ismerek és rájuk sokszor számíthatok ,de mostanság nekik is van a gyerek meg gond a házassággal.
Nem tudom milyen helyen laksz ,de talán elmehetnél kocogni ,hogy elvonja a figyelmed a negatív gondolatokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!