Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol vannak a barátok ha nekem...

Hol vannak a barátok ha nekem lenne szükségem rájuk?

Figyelt kérdés
Valószínűleg én vonzom az érdekembereket.Vagy már az emberek többsége az lenne?Én éjjel nappal rendelkezésére állok mindenkinek. A barátaimnak kérniük sem kell ha valami gondjuk van mert magam ajánlom fel a segítségemet. És most,hogy nekem lenne szükségem valakire sehol senki. Egyedül maradtam a gondjaimmal pedig csak egy kiadós beszélgetés vagy egy séta kellene,hogy jobban legyek.És most mit tegyek? Szakítsak meg mindenkivel minden kapcsolatot? Mert már eszembe jutott..... De akkor örökre egyedül leszek minden helyzetben,nem?
2013. ápr. 7. 20:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hívj fel valakit, hogy menjetek el. Ha nem tudják, hogy gondod van, akkor nem is fognak tudni segíteni.
2013. ápr. 7. 20:44
 2/13 A kérdező kommentje:
3 emberkével tudattam,hogy szükségem lenne most valakire. Egyik vissza sem írt az sms-re,másik nem ér rá a harmadik válaszára meg több mint egy órája várok.
2013. ápr. 7. 20:46
 3/13 anonim válasza:
Épp ez az.Azt várod,hogy telepatikusan tudják,hogy neked mi jár a fejedben,mi a gondod/bajod,és akár az éjszaka közepén becsöngessenek hozzád,hogy "Szia,telepatikusan érzem,hogy valami problémád van,mond el". Vagy mégis mit gondolsz?
2013. ápr. 7. 20:47
 4/13 anonim válasza:
Előző vagyok.Akkor nem szóltam. Nem láttam,hogy írtál választ.
2013. ápr. 7. 20:48
 5/13 A kérdező kommentje:
írtam és hívtam őket. De ezt az előbb is leírtam már,hogy vagy nem ér rá vagy nem válaszol. Szóval nem csak ülők és várok arra,hogy talán valaki megérzi,hogy baj van.
2013. ápr. 7. 20:49
 6/13 anonim ***** válasza:

Hallgattassék meg a másik fél is.

Lehet, hogy aki nem ér rá, az igazából azt írta, hogy most éppen nem, mert 300 km-re van a nagyszüleinél, de 2 nap múlva amikor hazaér, este találkozhattok.

Aki nem válaszolt, az lehet, hogy egy buliban van, nem is néz rá már órák óta a telójára - és igazából arról is csak reggel értesülne, ha az anyja halálhírét írták volna meg.

A harmadik pedig lehet, hogy egy kád forró vízben üldögél a barátjával/barátnőjével, és nyilván nem fog kiugrani mellőle még akkor sem, ha hallja, hogy sms-t kapott:)

Hidd el lesz valaki, akinek el tudod mondani a dolgaidat:)

2013. ápr. 7. 20:51
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia

Sajnos én is így jártam és egyedül vagyok mint a kisujjam:S

Egyetlen barátom egy házaspár akiket legalább 10 éve ismerek és rájuk sokszor számíthatok ,de mostanság nekik is van a gyerek meg gond a házassággal.

Nem tudom milyen helyen laksz ,de talán elmehetnél kocogni ,hogy elvonja a figyelmed a negatív gondolatokról.

2013. ápr. 7. 20:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Ismerős akkor kezdődött mikor terhes lettem,őszintén nagyon igyekeztem tartania kapcsolatot,egyszerűen nem válaszoltak,mindig azt mondták,most nem érnek rá,sok dolguk van,aki tényleg barátnő(1-2 ember) meg nem egy városba van velem így ritkábban tudunk találkozni.Teljesen padlón vagyok nincs barátnőm akivel elmehetek kávézni esetleg szórakozni :( Persze ha nekik kell valami jó vagyok 23L
2013. ápr. 7. 20:55
 9/13 A kérdező kommentje:
Amelyik lehet,hogy egy kád vízben ül az itt van neten mert hozzászólogat és lájkolgat.És látom,hogy olvasta az üzenetem most már másfél órája. NA ez az ami elkeserít,hogy senkire sem számíthatok.
2013. ápr. 7. 21:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Én átérzem a problémádat. Pont ezért nincsenek körülöttem barátok, kivéve egy. Volt nagyon sok, de mind érdekember volt és nem láttam semmi értelmét, hogy tartsam velük a kapcsolatot. Persze azóta nem nagyon sikerült olyan embereket találni, akik normálisak, de ami késik, nem múlik.
2013. ápr. 7. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!