Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ítél el a többi fiú a...

Kaká08 kérdése:

Miért ítél el a többi fiú a kinézetem, zenei stílusom és a szokásaim miatt?

Figyelt kérdés

Megpróbálom elmagyarázni. Nekem nagyon tetszik egyfajta stílus ami talán hasonlít a PÁWA stílusra , de szerintem nem feltétlenül vagyok PÁWA.

"Ecset" hajam van , általában rózsaszín pólót viselek, lila csőnadrágot, stréber szemüveget, DC cipőt és adidas hátizsákot. Emiatt sokan támadnak. A másik amiért támadnak, mert Justin Bieber a példaképem és legfőbb inspirációm , mindig őt hallgatom és szinte belebolondultam *-* Hallgatok még skrillex-et és lmfao-t is. Nagyon imádom. Emiatt is támadnak.

A harmadik dolog ami miatt megint ellenszenves vagyok nekik, hogy órákat vagy egy egész délutánt is eltöltök a plázákban és vásárolok és rengeteget költök, mert van pénzem és megtehetem.( ezt most másképpen nem tudtam mondani!) Ez lehet hogy csak irigység nem tudom...

De engem az zavar hogy a korombeli fiúk "leb*ziznak" és volt példa arra is hogy meg akartak verni.

Nagyjából, de csak NAGYJÁBÓL így nézek ki (magamról nem töltök fel képet a biztonság kedvéért):

[link] Csak nekem "ecset" hajam van (bár most már Justinnak is olyan haja van , de ez nem 2013-mas kép) A lányok egy része szeret engem aminek örülök, de a fiúk...

Ezek miatt sok támadásnak esek áldozatul , de miért kell valakit ilyen miatt elítélni, MIÉRT ? ;(

2013. ápr. 5. 20:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De ha mégsem fake, akkor vesd össze a hanghordozásodat egy tipikus női fodrász vagy sztájliszt stílusával, meg néha pillants oldalra, hogy hátrahajlik-e a csuklód tenyérrel kifelé, miközben a könyököd test mellett van, mert ilyenek miatt inkább lesz bzi a neved, mint az általad felsorolt hülyeségek miatt...
2013. ápr. 7. 00:02
 12/13 ariana-girl válasza:
bűzlik nekem ez a dolog. bizotsan ilyen vagy? mert egyébként ha igen akkor nem foglalkoznál a pasik véleményével kivéve ha érdekelnének,ez az egyik a másik meg ha a csajok bírnak akkor csak örülj neki
2013. ápr. 7. 16:37
 13/13 anonim ***** válasza:
miért lennének rád írígyek ? mert van pénzed ? hát az a szüleidé nem a tied
2013. máj. 5. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!