166 cm vagyok szüleim családom magas nöhetek még? 14 éves letem márciusban azért hiszem hogy megáltam a növésben meraz arcom már elégé szörös, bajusz nem valami jok az alvási szokásaim kb menyit nöhetek még ha nöhetek és hogyan segithetem ezt elö?
Ezt nem lehet megmondani előre. Én 14 éves koromban értem el a végleges magasságom, de van olyan ismerősöm, aki 16 éves koráig nagyon alacsony volt, és utána megnőtt (magasabb lett mint én, pedig én sem vagyok alacsony). Szóval ez mindenkinél más, és ne aggódj, simán nőhetsz még.
Mit értesz az alatt, hogy rosszak az alvási szokásaid? Mert ha azt, hogy sokat alszol, akkor az a Te korodban szintén természetes.
14 évesen semmiképp nem vagy korán érő mert szőrősődsz,az arcszőrzet,pihe még ritka ebben a korban,de ez genetika,van akinek amúgy is alíg lesz az arcán szőr,ahogy van akinek a hasán sem lesz,már 12-13 évesen elkezd normál fejlettségűeknél nőni a fanszőr,akinek ezután nő az elég későnérő típus,aztán a hónajszőr is 14 évesen már kellene hogy legyen,mivel nálad nincs koránérő nem vagy és hát magas sem vagy túságosan.
De még nőni és fejlődni fogsz.
Akkor mondanám rád hogy koránérő vagy ha már most 177-180 cm magas szinte középiskolás kinézetű szőrős hónajú,péniszű fiú lennél.
köszönöm szépen a válaszokat
ti téleg segitökészek vagytok köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!