Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A fővárosiak egy része miért...

A fővárosiak egy része miért nézi le a vidékieket, illetve ez fordítva is igaz?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az emberben (is) van egy ilyen hajlam, hogy a saját fajtáját tartja a legtöbbre.

Ami még nem lenne gond - ha a többit nem becsülné le.

2013. ápr. 3. 10:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem néztem le őket. Sokat jártam vidékre és most már én is ott lakom.

Hülyék mindenhol vannak, a városban is, szóval azok mindenkivel szemben hülyék.

2013. ápr. 3. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk amíg fajtákról van szó és nem simán az emberről, addig ne csodálkozzunk. :D

De az ok egyszerű: mindenki azt hiszi magaról, hogy ő többet ér, mint mások. Vagy az ő csoportja értékesebb, mint a másik.

Ezt az egoizmust még fokozhatja a ruházat és maga a munka, amit végez.

2013. ápr. 3. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:
27%

Én soproni lakos vagyok ,de általában nem nézzük le a vidékieket , viszont néha visszavágok nekik amikor azt mondják hogy vidéken csak "parasztok" élnek.Erre azt mondom ,lehet, de a budapestiek nem keresnek 1200 eurót a szomszédban.

Meg , Budapesten sok az agyhalott , zombi liberális,, akik be akarják magyarázni , hogy a rövid gatyát is ki lehet térdepelni.Na , ezt a fajtát utálom.

2013. ápr. 3. 11:07
 5/5 anonim ***** válasza:
*budapestieket
2013. ápr. 3. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!