Miért ilyen idióták az emberek?
Hát engem se tart vissza csak nem tudom mért kell mással foglalkozni :D
Ha nekem megtetszik egy amit a homlokomra akarok, akkor az ott is lesz.
Anyuék és Nagyiék idejében a börtönt megjárt embereknek volt tetkója és az alvilág számos tagjának, na meg a kábítószer használóknak( csak a mi országunkat említem és pár szomszédost)
A mai napig úgy van bennük ez mint akkoriban, tartózkodtak az ilyen emberektől
Nyugodt lehetsz tőlem is kérdeztek már furcsákat, hogy iszok-e meg drog van-e....
Nekem csak piercingjeim vannak 2mellbimbó, septum stb
Te vállalkoztál erre, nem volt kötelező megcsinálni :)
20/F
Azért jó leszólni másokat, mert senki nem bírja ki, hogy csak saját magával foglalkozzon. Mindenki bele akarja ütni az orrát mások dolgába, és a legtöbb ember szeret beletaposni is a másikba. Én személy szerint ha látok egy tetoválást akkor vagy tetszik, vagy nem. Ha tetszik, akkor megdicsérem, ha nem, akkor inkább nem mondok semmit. Az idős emberek nincsenek hozzászokva, hogy manapság az ember még az aktuális barátja/barátnője nevét is az arcára tetoválja. Ja meg persze azt se felejtsd el, hogy az emberek szeretnek a külső alapján véleményt alkotni. Ezt te is pontosan tudod szerintem, és akkor is tudtad, mikor a tetkót csináltad. Ennyivel meg kell birkózni. :)
Ui: Te vagy az okosabb, mivel magadban tartod. Ha valaki beszól, csak mosolyogj vissza rá. :)
Erzsi néni két hét múlva lecseréli a sálat, mert megteheti.
De a tetkó megmarad, egy életre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!