Történt olyan haláleset, amiben te is hibás vagy?
Ma az egyik ismerősöm mesélte, hogy az édesanyja úgy halt meg, hogy kérte az akkor 14 éves fiát, hogy csukja be az ablakot aki azt mondta, hogy mindjárt, erre az anyja akarta becsukni felállt a kanapéra és kiesett a 8. emeletről.
El sem tudom képzelni ezt hogyan lehet feldolgozni?!
Természetesen az illető is magát hibáztatja a történtek miatt...
Szerencsére nem haláleset,bár elég sok percig nem tudtuk,hogy az vagy sem.
16 voltam,amikor anyával és az akkor 4 hónapos öcsémmel mentünk haza,télen,jeges úton.Hátul ültünk,bekötve mindenki.Öcsém nagyon üvöltött,anyát nagyon idegesitette,így kivettem,csend is lett,elaludt.De mielőtt visszatehettem volna,lesodródtunk,többször átpördültünk,minden oldala összetört a kocsinak.Első 2 pördülésig voltam magamnál,szoritottam magamhoz a kis testét,de elvesztettem az eszméletem.Csend volt amikor eszméltem,öcsém sehol.Nehezen megtaláltam a fejreállt kocsiban,kitörtem a hátsó szélvédőt,be volt félig törve,kimásztam öcsémmel együtt,olyan volt mint aki alszik.Megnéztem anyát is gyorsan,lába beszorult,ne tudtam kihuzni.Hivam a mentőket,15 perc alatt értek ki.
Addig próbáltam öcsémet élesztgetni,de nem reagált,mentőközpontos által modottakat hiába próbáltam,se orrbafujásra nem reagált,se hóra,se pici arc"ütögetésre".Aztán 1-2 perc után már éreztem hogy vesz levegőt,de ájult volt,mentőben sikerült felébreszteni.
szerencsére nem lett maradandó baja,se anyának,nekem se,csak a kocsi lett totálkáros,de akkora pánikban nem voltam azóta se.
Iszonyat érzés,hogy a saját kisöcséd ott van a karodban és nem tudod él-e,mi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!