Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy csaj az egész házban azt...

Egy csaj az egész házban azt terjeszti, hogy "erkölcstelen" vagyok, mégis mi köze van hozzám?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, van egy szomszédom, aki kinézetre egy nebáncsvirág, de már rájöttem, hogy egy kígyó. Állandóan leselkedik utánam, hogy ki mikor jön hozzám, ha elindulok otthonról, az az első, hogy kilép az ajtón. Nem tagadom, szexkapcsolatom van egy sráccal, mert nem kell komoly kapcsolat, nagyon sok munkám van, így meg van legalább valaki, akivel jól érzem magam és nem kell mindig mást felszednem. Odajött hozzám, hogy a "párom" látott-e valami kutyát itt a házban, mikor jött. Nekem meg kiszaladt a számon, hogy nem a fiúm, meg nem hiszem, hogy szaladt itt valami. Na, erre nem kellett több, hogy másnap már az egész házban azt mondogatta, hogy hozzám feljárkálnak a pasik, mindig más van nálam. Legalábbis ezt hallottam vissza.

Komolyan, mi a fene köze van hozzám? Én nem tartom elítélendőnek azt, ahogy élek, mert nem mindig más pasasokat hordok fel, hanem egy valakivel jól érzem magam, fiúban is ezt sokan csinálják. Na de az azért erős, hogy lotyónak titulál, mintha illegetném magam idegen hapsiknak. Ráadásul senki más fiút nem látott még nálam, max csak barátokat. Hogy lehet leállítani az ilyet? Az a kellemetlen, hogy fiatalok laknak a házban és van itt mindenkinek csontváz a szekrényében, nehogy már én legyek a legfőbb téma.

2013. márc. 25. 21:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező !

A 3. vagyok. Nyilván jogodban áll, azt tenni, amit jónak látsz. Én írtam neked egy biztos tippet, hogy mivel állíthatod le a nőt, hogy garantáltan a saját dolgával foglalkozzon, és ne veled. Azt írod "ilyenre nem vetemedsz". Szíved joga. Csak akkor azt nem értem, hogy miért nekünk, vadidegeneknek panaszkodsz továbbra is, hiszen azzal, semmi nem fog változni! Ez egy jó kis helyzetgyakorlat az élettől, vagy eléállsz és lekommunikálod vele a dolgot (egyébként nem értem mi bajod azzal, amit írtam, semmi vulgárisat, sem csúnyát nem kell a nőnek mondani), vagy akkor néma maradsz és eltűröd, hogy továbbra is hasonló lotyós pletykák keringjenek rólad a házban, és amellett, hogy ezek mennek, ne felejtsd milyenek az emberek, hozzáadnak ezt-azt, és a végén tök más jön ki...

Akkor viseld. Vagy másik megoldás néhányan írták nevess rajtuk, egyéni habitus kérdése kinek melyik megoldás tűnik testhezállónak.

Más megoldás ez esetben nincs. Te döntsd el mennyire zavar, ha igen, lépj, ha nem, tűrj. Ez minden, amit mondani tudok.

2013. márc. 26. 13:47
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem vár még ötleteket, én magam is kiváncsina várom jönnek e még ötletek. Rólam csak baromságokat pletykálnak de az is ép elég fárasztó.
2013. márc. 26. 13:52
 13/23 A kérdező kommentje:
3-as, nem értem, miért esel nekem, egyrészt nem is hozzád céloztam, másrészt meg az utolsó "szarral kend be a kilincsét" ötletre reagáltam, mert jót nevettem rajta, ahogy elképzeltem..
2013. márc. 26. 15:24
 14/23 anonim ***** válasza:

Ki esett neked ?

Válaszoltam a kérdésedre ba..d +,időt szántam a hülye problémádra, de ha ez rosszul esik, akkor mi a fenének írsz ki kérdést?

Ezek után, ahogy lereagálod a dolgokat, még az is lehet, hogy van abban valami amit a szomszédod pletykál.

2013. márc. 31. 15:40
 15/23 A kérdező kommentje:
Már nem azért, de neked meg mi bajod van? Azt se tudom, ki vagy, csak annyit írtam, hogy nem a te ötleteden nevettem, hanem a kilincsesen, ezért nem értem, hogy min akadtál fenn, mikor nem is a tiédre reagáltam...bocs, de szerintem nem normális, hogy sértegetsz, meg káromkodsz a semmi miatt, elég idegbeteg vagy..
2013. márc. 31. 22:57
 16/23 anonim ***** válasza:
Kérem! A szaros kilincsem nem nevetség! Itt most mindannyian komoly problémára keressük a megoldást!
2013. ápr. 1. 00:12
 17/23 anonim ***** válasza:

Kérdező: és ki nem szarja le, hogy te ki vagy?

Oldd meg magadnak a nyomorodat, és dugd fel magadnak a szaros kilincsedet.

Szerintem meg te vagy idegbeteg, meg egy nagy qrva is, pont ahogy a szomszédod mondja.

2013. ápr. 2. 01:03
 18/23 anonim ***** válasza:
Te tényleg beteg vagy. Ha nem a te tanácsodat fogadja meg akkor ez megy...
2013. ápr. 2. 08:22
 19/23 A kérdező kommentje:
Hát te nem vagy komplett, nem csoda, hogy a "vén satrafa" szomszédod pletykált rólad, igaza is volt, beteg az agyad..anyád a qrva, te szerencsétlen..
2013. ápr. 2. 15:22
 20/23 anonim ***** válasza:
ne szívd mellre. ebben. kilátástalan gazdasági helyzetben az emberek sorra.meghilyulnek.
2013. ápr. 2. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!