Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jogosan sértődött meg anyukám?

Jogosan sértődött meg anyukám?

Figyelt kérdés
Vega vagyok, nem eszem húst (mindenkinek van vmi amit nem szívesen eszik, nekem a húsfélék) de anyukám direkt csak húsos pizzát csinált ebédre. Valami kolbász vagy darálthús-féleséggel rakta tele az összeset, és mikor megkérdeztem, azt mondta, hogy az gomba. És ez elég szarul esett, egyrészt, hogy hülyének néz, másrészt, hogy nagyon megsértődött rám, amiért nem ettem belőle. Szerintetek?

2013. márc. 24. 06:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
már elég régóta vagyok vega, és anya eddig se örült neki, de eddig valahogy elfogadta, mert itt volt apukám, csak ő most elment.
2013. márc. 24. 11:40
 12/12 anonim válasza:
100%
Szerintem 100%-ig o tehet rola, hogy te nem ettel belole. Mi a feneert teszi tele hussal, ha tudja, hogy te nem eszel hust. Nem nagy kunszt lehagyni rola, meg olcsobb is lesz tole.
2013. márc. 25. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!