Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Rasszista vagyok ha csak a...

Rasszista vagyok ha csak a négereket, ciganyokat, és a zsidókat utálom?

Figyelt kérdés
Ázsiaikkal.latinokkal nincs bajom

2013. márc. 21. 15:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%

A cigányokat ki nem?

Ők még egymást is utálják.

2013. márc. 22. 18:05
 12/21 A kérdező kommentje:
Én csak a magyar cigányokat utálom a pl a spanyol cigányokkal nincs semmi baj, meg az ukrán cigányokkal sem.
2013. márc. 22. 18:12
 13/21 anonim válasza:
59%
A négerekkel mi a bajod?
2013. ápr. 17. 16:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

IGEN

"a nőket is gyűlölöm"

Akkor még ... szóval nem tod, mi a jó. :)

2013. ápr. 21. 11:25
 15/21 anonim ***** válasza:
39%

"négereket, ciganyokat, és a zsidókat utálom"

Valahol érthető,rengeteg indok van ezekre.

"a nőket is gyűlölöm"

Ez viszont már szánalmas. Ilyet max az mond,aki mindenféle háttérismeret nélkül gyűlöl egy bizonyos csoportot,csakhogy gyűlöljön. És mi okod van rá,ha megkérdezhetem?

Egyébként elárulom,nincs olyan,hogy "spanyol cigány","ukrán cigány". A cigány az cigány mindenhol,legfeljebb Spanyolországban élő,vagy spanyolországi cigány van. Ugyanúgy ha egy magyar kiköltözik Spanyolországba,vagy ott születik,attól még nem lesz "spanyol-magyar"(kivéve ha az egyik szülője spanyol persze).

2013. máj. 2. 18:06
 16/21 anonim válasza:
67%

Igen, de nagyon!!!!

Kérlek magyarázd el nekem, hogy mit gyűlölsz annyira a zsidókban. És a feketékben? Ha? És akkor még nem is beszéltünk a nőkről.

Mindenki egyenlő! Minden fajban, népcsoportban stb. vannak bűnözők és nem bűnözők is. Semmivel sem vagy jobb egy zsidónál vagy feketénél vagy egy nőnél. Sőt ilyen gondolkozással még ráadásképpen nagy részük jobb is nálad.

Ne legyél rasszista! Gondolj bele. Én is utálhatnálak téged, csak azért mert mondjuk fekete a hajad vagy mert barna. Szerinted az jogos lenne? Nem! Akkor te se utáld a zsidókat, feketéket, nőket és a cigányokat, mert ezek ugyanannyira pitiáner indokok. Szerinted tehet arról egy darab fekete is, hogy annak született? Nem!

2013. szept. 14. 14:07
 17/21 anonim ***** válasza:
57%
Az ilyen szánalmas... Mindegyik ugyanolyan ember. Miért kell ilyennek lenni?!
2014. szept. 26. 13:35
 18/21 anonim ***** válasza:
22%
A néger és a cigány nem ember
2020. márc. 29. 16:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem ,nem normális hogy minden nőt utálsz,engem nem is ismersz,mondanám hogy m olyan vagyok mint a többi de úgy se hinnéd el pedig igaz..

Vannak tipikus női tulajdonságaim

Bosszúvágyó vagyok,de van rá okom és szerintem Skai Jackson is egy rendes lány lehet ,ahogy Julia Roberts

Ne itélj el mindenkit.mert nem ismered őket,

2021. márc. 17. 10:22
 20/21 anonim ***** válasza:

3 cigányt ismerek aki nagyon aranyos és a barátnőim,és talán az anyukájuk

Nem ismerek mást cigányt akit kedvelnék,utálom őket,de a barátnőm rendes ő az egyetlen akiben mindig bizhattam és ő is számithat rám

2021. márc. 17. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!