Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezt vajon hogyan mondjam el a...

Ezt vajon hogyan mondjam el a szüleimnek? Elmondjam egyáltalán?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, idén fogok érettségizni és hát az a helyzet hogy az egyik gimnáziumi tanárommal van kapcsolatom.

Nem tart évek óta, nem pedofil a tanár, megvárta még 18 éves leszek és csak utána nyitott felém ő is (részemről amúgy már kilencedik óta tök plátói a szerelem) addig nem is történt semmi, nem hogy semmi, de szinte hozzám sem szólt még az órákon sem.

Tavaly február óta vagyunk így, tehát már egy éve, teljes titokban, senki nem tud semmit.

Anyuék persze sejtik hogy van valakim, mert gyakran nem otthon töltöm az éjszakát, szülinapra mindig kapok plusz egy ajándékot, elmegyek nyaralni "valakivel" stb, szóval sejtik, de nem tudnak konkrétumot.

Tudom, hogy már elmúltam 18 és "semmi közük hozzá" meg "nincs beleszólásuk" de azért mégis parázom a reakciójuktól, mert tuti elkezdenének kombinálni, hogy "úr isten, akkor lehet már gimi első osztályában is "molesztált" micsoda egy pedofil" és tuti nagy botrány lenne hiába bizonygatnám hogy ez nem így van.

Szerintetek hogyan lehetne ezt finoman közölni velük? Vagy erre nincs szelíd módszer és mindenképp "fájni fog"?

2013. márc. 20. 22:06
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
16%

A korkülönbség nem gáz, én is 19 vagyok és a párom 30, senkiben (még a nagymamámban se aki minden ilyenbe beleköt) se merült fel emiatt probléma.

És ha nem mondanád, hogy mióta vagytok együtt?

Nem kell 1 évet bevallani, néhány hónapot mondanátok?

Ha már eddig is hazudoztál, akkor nem mindegy a békesség érdekében?

2013. márc. 21. 12:19
 32/35 anonim ***** válasza:
29%

Attól, hogy töröltetted a válaszom, még nem változik az, hogy hazudoztál a szüleidnek több mint 1 évig.

Nem a túlkombinálások miatt nem fognak neked hinni, hanem a hazudozásaid miatt.

A barátod meg pedagógus létére szépen asszisztált hozzá.

Ezen minden normális szülő kiakadna. Nem a korkülönbségen, hanem a hazudozásotokon.

2013. márc. 21. 12:52
 33/35 anonim ***** válasza:
21%
Jesszus, ami nem tetszik válasz, azt kitörlöd? Igaza van az előttem szólónak, gyerekes vagy, hazudozol, nem érdemled meg , hogy bárki komolyan vegyen.
2013. márc. 21. 13:08
 34/35 A kérdező kommentje:
Olvasgasd már el a korábbi hozzászólásokat, szerinted töröltetek bármit is? Órán voltam, nem a Gyakori Kérdéseken lógtam, nem tudom mi lett törölve és ki töröltette, de gondolom meg volt rá az oka. Jesszus! ;)
2013. márc. 21. 13:15
 35/35 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező (#29), tudod, midnki azt kombinálgat, amit akar, de itt ugye egy középiskoláról beszélünk nem általánosról, a középiskolába meg jellemzően beleegyezési kort betöltött (Magyarországon 14+) emberek járnak, innentől mindenki azt kombinálgat, amit akar, jogi vonzata nincs, lévén nem történik semmiféle bűncselekmény. Nálunk pl. harmadikban kiderült egy ilyen kapcsolat, és semmi nem történt, az érintett tanár leadta azt az osztályt, hogy ne legyenek közvetlen tanár/diák kapcsolatban, és kész, 3 napig ment az iskolai "húúúú....hallottad...", aztán mindenki lapozott.

A félreértések alapja az USA-ból ideérkező bulvárhírek tömkellege, csak azt felejtik el hozzátenni, hogy az USA sok tagállamában 18+ a beleegyezési korhatár, és nem 14 vagy 15, mint Európában jellemző... szóval ja, pl Kaliforniában egy 30 éves tanár és 17 éves tanítványa az szörnyű bűn, börtönt nekik, Európában meg szinte mindenhol (asszem egyedül Málta a kivétel, meg tán Törökország) törvénytisztelő állampolgárok, sok boldogságot nekik...

2013. márc. 21. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!