Egy barát tesz ilyet? Mégis milyen barát az ilyen?
Figyelt kérdés
Nagyon sokáig voltunk barátok, de csak azok. Mert én elmondtam neki, hogy semmi sem lehet közöttünk, max. barátság. Elő adta, hogy persze igen. Aztán kiderült, egész végig belém volt zúgva. Állandóan ugráltatott ha volt valami baja. Volt mikor órákat kellett rá várnom, mert itt ezen az oldalon vadidegenekkel beszélte ki a dolgaimat. Amikor én bepasiztam, ő becsajozott, majd kidobta ha vége lett az enyémnek. Ezt 2szer is ejátszotta. Mégis milyen barát az ilyen, hogyan képzeli ezeket a dolgokat???2013. márc. 20. 13:00
1/1 anonim válasza:
nem barát az ilyen, hanem szerelmes fiú - beszéljétek meg a dolgot, mert ez kicsit ciki és késobb totál bekattanhat a pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!