Ha valaki sokáig hanyagol benneteket (egy barát pl. ), láthatóan soha nem keres, akkor mi vesz rá hogy ti folyamatosan, de legalábbis időről időre mégis keressétek?
mi az hogy te nem akarod tartani a kapcsolatot csak úgy egy régi baráttal? ráadásul ugy, hogy még keres is téged. hát hogy voltál te nevelve? gyerekszobád volt-e?
- ha valamiért haragszol rá, okod van erre, akkor megmondod neki mi a probléma és vagy megoldjátok vagy nem
- ha nincs semmi ilyen, csak esetleg ugy érzed nem méltó a társaságodra, akkor röviden, udvariasan válaszolsz neki amikor ír, a lényegre szoritkozva. aztán szerencsés esetben észreveszi ő maga is, hogy felesleges rád pazarolnia az idejét
ha tudnád én hány emberrel beszélek akit unok :D hát akkor vagy megmondod neki hogy unod, vagy udvariasan válaszolgatsz szépen. hiddel egyébként nem érdemes csak igy leépitgetni a kapcsolatokat (azon kivul hogy bunkóság) soha nem tudod mikor lesz szükséged valakire.
de persze előfordulhat hogy nem esik le neki, minden ember más, lehet hogy ő csak amiatt mert ráunt valakire nem szakit meg kapcsolatokat és nem is gondolja hogy itt ez a helyzet. meg nem lehet mindenki egyformán okos és figyelmes...
Nem értem,ezért miért kell elítélni a kérdezőt.10év rengeteg idő,nekem az összes korábbi barátaim rengeteget változtak,mindegyik kapcsolat elkopott.
Ennyiből éreznie kellene,hogy nem tartod már barátodnak,legalábbis én ilyenkor venni szoktam a lapot.Érdekből senkivel nem kell barátkozni.
De ha lehet,egy őszinte beszélgetéssel,h miért nem szeretnéd folytatni,megoldódna a dolog,bár tudom,h nem mindig lehet ezeket megbeszélni.
6:38-as vagyok.Nekem is terhes lenne egy olyan ismeretség,amelyet nem akarok.
Én őszíntén megmondanám neki,hogy már mások vagyunk,nem tudok azonosulni vele és a gondjaival.Ez a legtisztább.Én is voltam így,nincs lelkiismeretfurdalásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!