Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha valaki sokáig hanyagol...

Ha valaki sokáig hanyagol benneteket (egy barát pl. ), láthatóan soha nem keres, akkor mi vesz rá hogy ti folyamatosan, de legalábbis időről időre mégis keressétek?

Figyelt kérdés
Mert én nem értem. Van egy régi barátom, de én már nem szeretném vele tartani a kapcsolatot, soha nem is keresem, de mégis kapok néha tőle üzenetet, hogy írjak neki. Unatkozik, nincs jobb dolga, több barátja, vagy mi? Ti hogy viselkedtek ilyenkor?
2012. jan. 28. 02:18
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
75%

mi az hogy te nem akarod tartani a kapcsolatot csak úgy egy régi baráttal? ráadásul ugy, hogy még keres is téged. hát hogy voltál te nevelve? gyerekszobád volt-e?

- ha valamiért haragszol rá, okod van erre, akkor megmondod neki mi a probléma és vagy megoldjátok vagy nem

- ha nincs semmi ilyen, csak esetleg ugy érzed nem méltó a társaságodra, akkor röviden, udvariasan válaszolsz neki amikor ír, a lényegre szoritkozva. aztán szerencsés esetben észreveszi ő maga is, hogy felesleges rád pazarolnia az idejét

2012. jan. 28. 05:49
 2/22 A kérdező kommentje:
De most ezt nem értem. Kell arra bármi indok, hogy nem akarok vele többet beszélni? Kb. 10 éve ismertük meg egymást, az emberek meg ennyi idő alatt változnak. Valamiért gondolom ő ezt nem vette észre, vagy kevésbé zavarja, nem tudom. Unom a társaságát, ennyi. És furcsának találom, hogy annyiból, hogy sosem keresem, nem is nagyon válaszolgatok ha ír, neki ez nem esik le.
2012. jan. 28. 05:54
 3/22 anonim ***** válasza:
69%

ha tudnád én hány emberrel beszélek akit unok :D hát akkor vagy megmondod neki hogy unod, vagy udvariasan válaszolgatsz szépen. hiddel egyébként nem érdemes csak igy leépitgetni a kapcsolatokat (azon kivul hogy bunkóság) soha nem tudod mikor lesz szükséged valakire.

de persze előfordulhat hogy nem esik le neki, minden ember más, lehet hogy ő csak amiatt mert ráunt valakire nem szakit meg kapcsolatokat és nem is gondolja hogy itt ez a helyzet. meg nem lehet mindenki egyformán okos és figyelmes...

2012. jan. 28. 06:03
 4/22 anonim válasza:
100%

Nem értem,ezért miért kell elítélni a kérdezőt.10év rengeteg idő,nekem az összes korábbi barátaim rengeteget változtak,mindegyik kapcsolat elkopott.

Ennyiből éreznie kellene,hogy nem tartod már barátodnak,legalábbis én ilyenkor venni szoktam a lapot.Érdekből senkivel nem kell barátkozni.

De ha lehet,egy őszinte beszélgetéssel,h miért nem szeretnéd folytatni,megoldódna a dolog,bár tudom,h nem mindig lehet ezeket megbeszélni.

2012. jan. 28. 06:38
 5/22 anonim ***** válasza:
48%
Ne is haragudj , ellent mondasz magadnak. Kérdésedben barát, komentedben mint ha kapcsolat lenne.Ha engem egy tíz éve meg ismert barát föl keres, akivel addig nem is tartottam a kapcsolatot, annak örülnék. Lenne mit mondanom ennyi időről. De tíz éves kapcsolat, meg romlott után nem lenne mit mondanom, szerinted . Amugy nem hiszem, hogy unatkozik.
2012. jan. 28. 07:07
 6/22 A kérdező kommentje:
Milyen kapcsolat, ez miből jött le? Sima barátról van szó, folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, mert egy iskolába jártunk, de az évek során más felnőttek lettünk, teljesen más a személyiségünk, érdeklődési körünk, stb. Általános iskolában még nagyjából mindenki ugyanolyan, kisgyerekeknek nem nehéz egymással barátkoznia. Középiskolában is megvoltunk, bár akkor már inkább csak azért (részemről legalábbis), mert láttuk egymást minden nap. De már a középiskolának is vége.
2012. jan. 28. 07:27
 7/22 anonim ***** válasza:
28%
Csak az , most , mint például barátság, vagy kapcsolat volt akár férj és feleség. Tíz év alatt ki mellett változtál meg anyuci és apuci, vagy a párod mellett. Miről is ír neked? Mi az , hogy láthatóan nem keres, el hanyago? Tartani szeretné a kapcsolatot. De te mondtad régi barátm. Akkor a barátod. Ne is haragudj, olyan ellent mondasz magadnak, hogy rémes. Soha nem keres. De hogy nem , ír neked. Ne is haragudj, érdekes vagy.
2012. jan. 28. 07:31
 8/22 A kérdező kommentje:
Esküszöm nem értem mi a problémád, korán lehet még neked, mert én nem írtam semmi ellentmondást.
2012. jan. 28. 07:45
 9/22 anonim ***** válasza:
59%
Közép iskola után jön a fő suli. Amugy nem kell el taszítani. Egy jó ismerős néha jól jön. Lehet neki olykor válaszolni. Na de eltaszítani, ok nélkül , az gáz.
2012. jan. 28. 07:46
 10/22 anonim válasza:
100%

6:38-as vagyok.Nekem is terhes lenne egy olyan ismeretség,amelyet nem akarok.

Én őszíntén megmondanám neki,hogy már mások vagyunk,nem tudok azonosulni vele és a gondjaival.Ez a legtisztább.Én is voltam így,nincs lelkiismeretfurdalásom.

2012. jan. 28. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!