Ha valaki sokáig hanyagol benneteket (egy barát pl. ), láthatóan soha nem keres, akkor mi vesz rá hogy ti folyamatosan, de legalábbis időről időre mégis keressétek?
Figyelt kérdés
Mert én nem értem. Van egy régi barátom, de én már nem szeretném vele tartani a kapcsolatot, soha nem is keresem, de mégis kapok néha tőle üzenetet, hogy írjak neki. Unatkozik, nincs jobb dolga, több barátja, vagy mi? Ti hogy viselkedtek ilyenkor?2012. jan. 28. 02:18
21/22 anonim válasza:
16-os veled értek egyet.
Kérdező te pedig nagyon buta vagy.
Bye
22/22 anonim válasza:
A lényeg ,hogy te leírod,hogy unod ,de nem mondod neki akkor nem tudja.Elmondanám.Nekem most pont fordítva van es leülök az emberrel elmondom neki mit erzek es hogy elbúcsúzunk egymástól,onnantól többé nem keresem,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!