Ha valaki sokáig hanyagol benneteket (egy barát pl. ), láthatóan soha nem keres, akkor mi vesz rá hogy ti folyamatosan, de legalábbis időről időre mégis keressétek?
Figyelt kérdés
Mert én nem értem. Van egy régi barátom, de én már nem szeretném vele tartani a kapcsolatot, soha nem is keresem, de mégis kapok néha tőle üzenetet, hogy írjak neki. Unatkozik, nincs jobb dolga, több barátja, vagy mi? Ti hogy viselkedtek ilyenkor?2012. jan. 28. 02:18
11/22 anonim válasza:
De, miért? Mit is ír neked. Hogy vagy, mi ujság veled. Válaszod : Köszönöm jól vagyok, ujság , hát nehéz az élet. Most ez olyan gáz? Mi a t..-ért kell undorkodni. Én is voltam sulis, sőt fősuli. Na de egy osztálytársam ír nekem és neked az a gondod nem keres. Ne is haragudj , ellent mondás. Persze vannak szélsőségek, de akkor ott konfliktus helyzet vezetett ide. Azt meg tisztázni kell. Pl, a barátoddal jártál, ő félre lépett, ki ábrándultál vénségedre belőle, szóval, mindennek van oka. Csak itt senki sem tudja az okát.
12/22 A kérdező kommentje:
De most őszintén, ha valakire abszolút nem vagy kíváncsi, akkor miért tartanál vele akármilyen alapszintű kapcsolatot is? Nekem van annál jobb dolgom is, hogy ilyen hülyeségekre válaszolgassak, hogy mi a helyzet, mi van veled, de nem is erről van szó, mint írtam régi barát, tehát mindenféle személyes dolgokról kellene vele beszélgetnem, problémáit meghallgatnom, tanácsokat adnom, meg minden ami egy barátsággal jár. De nagyon vicces vagy, tényleg. :) A többieknek akik értették a kérdést, köszönöm a válaszokat.
2012. jan. 28. 08:17
13/22 anonim válasza:
Hát nem sokan, volt gyermek szobád , pl? Nézd már meg mi a kérdésed, és mi a leírásod. Magad kedvéért.De , már a barátom szó is , az férfi. Van a barát nő, az nő.
14/22 anonim válasza:
Előző, a legfelső kérdés a barátjára vonatkozik, hogy vajon ő miért keresi a kérdezőt annak ellenére, hogy ő elhanyagolja. Nincs benne semmi ellentmondás.
15/22 A kérdező kommentje:
Közben levelezünk privátban is, ott írtam hogy lányról van szó (én is az vagyok), de szerintem a barát az egy teljesen általános szó, nem csak férfiakra használják.
2012. jan. 28. 09:22
16/22 anonim válasza:
Hát ne haragudj kedves kérdező, de azt kell, hogy kivánjam neked, hogy egyszer te is érezd ezt meg, milyen leépitettnek lenni. Igen. Lehet, hogy nincsneke a jelnlegi élethelyzetében barátai, és beléd kapaszkodik. De ez neked derogál. Kivánom, hogy legyél te is annyira magányos egyszer, hogy megérezd, milyen ez. Inkább örülj, hogy van valaki, akit még érdekelsz. De ha igy folytatod, nem nagyon maradnak barátiad. Örülj a jó dolgodnak, hogy te most nyeregben vagy, van kivel barátkoznod, de ne taposs bele abba, aki régen a barátod (de te már ezt is megtagadod, mert azt mondod, hogy legalábbis mindennap láttad, ettől még nem a barátod. Te paraszt. Lehet, hogy ő akkor úgy vett számitásba, hogy a barátja vagy, bizott ebben az érzésben, te meg megtagadod) volt. Gusztustalan azért utálni valakit, mert ragaszkodik hozzád. Van az a dal, hogy: "Utállak, mert egyedül vagy, és egyedül vagyok, mert utállak" Na szépen vagyunk! Pfff
17/22 A kérdező kommentje:
Nem írtam hogy utálom, csak hogy nem értem. És kicsit zavar. Egyébként én alapból senkit nem szoktam keresni, mivel amúgy remekül elvagyok egyedül, nem csak az ő, de senki barátságára nem vágyom. Ettől függetlenül vannak újabb ismerőseim, akikkel beszélgetek néhanapján, nem kerülöm az embereket, mielőtt így jönne le, de konkrétan barátságot nem alakítok senkivel. Nagyjából ő az utolsó aki még úgy igazából barátjának tekint, de én meg őt már évek óta nem.
2012. jan. 28. 21:40
18/22 anonim válasza:
Szerintem meg mond meg neki, hogy te nem akarsz vele többet beszélni. Elég k*cs*g dolog, hogy parlagon tartod.
19/22 anonim válasza:
Végre , valaki egyet ért velem. Szóval , kedves kérdező. Ne minket kérdezz. Ha, nem magad. by.
20/22 anonim válasza:
Akkor írd ki a adatlapodra (már ha egyáltalán van olyanod), hogy Antiszoc vagyok hagyjatok békén!
Ebből hidd el venni fogják az adást.
Hihetetlen más mekkora erőfeszítéseket tesz azért hogy legyenek barátjai, te meg csak úgy kidobálod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!