Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem az esetem, mégis akkor miért érdekel hogy tetszem neki vagy sem?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam,akinek egyértelműen bejöttem,és most is beszélgetünk,meg jól elvagyunk,de én mindig is barátként tekintettem rá. Így van ez most is,de az az igazság,hogy az,ha még bejönnék neki nagyon jól esne. Azóta volt egy kapcsolata,de vége lett. Ez idő alatt nem is kereste a társaságom,az a fura,és amint szakítottak megint elkezdett a közelemben sertepertélni. Mire véljem? Még egyszer: én nem jönnék össze vele,de jól esik ha bejövök emberkéknek.2013. febr. 27. 18:30
2/5 anonim válasza:
Ennyire szükséged van az egód növelésére?
3/5 A kérdező kommentje:
jah bocs! elfelejtettem írni,hogy a válaszoknak értelme is legyen?!
2013. febr. 27. 19:47
4/5 anonim válasza:
Na most aztán jól megsértettél... nem rosszindulatúan írtam, tényleg így gondolom, hogy mivel nem arra a srácra van szükséged, hanem csak arra, hogy ő még mindig kedvel-e Téged, a Te érzéseidtől függetlenül, az a fontos Neked, hogy mások mit gondolnak Rólad. Még akkor is, ha ez csak a tudatalattidban játszódik le. Egyébként meg a lányok többsége ilyen, csak a nagy részük még maguknak sem meri ezt bevallani.
5/5 A kérdező kommentje:
hát.. az a lényeg hogy egy idő után mindenki letesz arról az emberről akinél látja hogy semmi esélye,legalábbis nem sok,és ez akárhogy is egy nem jó érzés...mert elvesztettem egy barátot azt hiszem.
2013. máj. 4. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!