Miért védi annyi nemcigány a cigányokat?
Tele van a sajtó cigánytámadásokkal, cigánygyilkosságokkal(most is a fókuszban ez a sztojka), nemrég azok aki a mentősöket rugdosták, stb. Már tényleg az van, hogy ha a tv-ben bemondják, hogy csoportos garázdaság és mellé valami kis putri falu a helyszín, akkor tutira cigányokról van szó. És még sorolhatnám.
Ne válaszolja senki azt, hogy ez kitaláció és nincs ilyen és hazugság, mert csak magát röhögteti ki.
Ha az lenne, hogy trtöént 1-2 eset amiből nem lenne általánosítani akkor megérteném, de nem ez van.
Valóban vannak voltak gyilkosságok ahol cigányok voltak az áldozatok, de ezerszer kevesebb mint ellenkezőleg. A kettő nincs közeli arányban egymással.
Szóval kiváncsi lennék erre, miért véditek őket?
Mikor jön már el az, hogy ha 10cigány körbefog egy embert, akkor cserébe 50magyar fogja közre őket?
köszi a támogatást.
tudod az jön most majd, hogy, ezeket te csak kitalálod, meg veled megtrötént ez egy eset, ebből nem lehet általánosítani. persze azt nem hallják meg, hogy többszáz vagy ezer ember a tanú rá.
pedig látod.
az országnak egy jó nagy része úgy gondolja, hogy itt mi vagyunk a rasszisták.
én erre csak azt a magyarázatot tudom, hogy bírkák az emberek és befolyásolják a politikából őket. Illetve ugye akik gazdagok, azoknak nem kell ilyennel szembenéznie.
"az országnak egy jó nagy része úgy gondolja, hogy itt mi vagyunk a rasszisták.
én erre csak azt a magyarázatot tudom, hogy bírkák az emberek és befolyásolják a politikából őket."
Nem birkaság a rasszistákat rasszistáknak nevezni.
Amíg a bűnösök és ártatlanok helyett cigányok és nemcigányok között teszel különbséget, addig rasszista vagy. Ezt nem a tévé mondja, nem is az újság, hanem egyszerűen ezt jelenti a szó.
Ha már rasszista vagy, legalább ne harcolj ilyen nevetségesen a 'rasszista' jelző ellen, hanem akkor próbáld megvédeni a rasszizmust, érvelj mellette, vagy valami. Annak azonban semmi értelme, hogy felváltva nyomod a rasszista szöveget és bizonygatod, hogy nem vagy rasszista.
tleg nem értem hogy lehet vki ennyire vak. Én rasszista vagyok mert értelmesen megmondom mi a bajom egy népcsoporttal, de az állítólagos szegény népcsoport meg aki nem titkolja, hogy utálja a magyart, az nem rasszista.
tleg undorítóak vagytok. Erre mondom, hogy baromira megérdemli az ország amit így kap.
Én már elmondtam sokszor, hogy az rasszizmus, hogy utálom az összes mocskos bűnözőt (cigányt, nemcigányt), akkor rasszista vagyok. Csak sajna itt most a cigányokról van szó, és az életben is ők okozzák a legtöbb "látható" problémát. Az, hogy a politikusok lopnak, csalnak stb. az is ugyanúgy bűn, csak mivel nem látod nem érint olyan érzékeny, mint amikor szétrugdossák a fejed a cigányok, mert kiálltál az eladónő mellett akit inzultáltak, hogy csak az elmúlt napokból hozzak példát...
Egyébként 18:54 vagyok, persze, ha ez rasszizmus, akkor én rasszista vagyok.
"Én rasszista vagyok mert értelmesen megmondom mi a bajom egy népcsoporttal"
Ha neked egy "népcsoporttal" van bajod és nem pl. a bűnözéssel, akkor nem bűnözésellenes vagy, hanem rasszista. Igen, ez a rasszizmus, jól definiáltad.
Teljesen más, nem idetartózó kérdés, hogy vannak-e rasszisták a cigányok között. Természetesen vannak egyébként.
"Én már elmondtam sokszor, hogy az rasszizmus, hogy utálom az összes mocskos bűnözőt (cigányt, nemcigányt), akkor rasszista vagyok. Csak sajna itt most a cigányokról van szó, és az életben is ők okozzák a legtöbb "látható" problémát."
Ha te a bűnözőket utálod, akkor nem rasszista vagy, csak nem szereted a bűnözést.
Ha sok cigány bűnöző, akkor a bűnözésellenes emberek sok cigányt utálnak (ti. azokat a bűnözőket, akik cigányok).
A rasszizmus az, amikor valaki amiatt, hogy a cigányok egy része bűnöző, az összes cigányt utálja azon az alapon, hogy a cigányok "bűnöző nép" vagy valami lyesmi.
Ugyanúgy, ahogy magyar bűnelkövetők által elkövetett bűnökért nem en bloc "a magyarok" felelnek, a cigány elkövetők által elkövetett bűnök sem teszik bűnössé en bloc "a cigányok"-at.
A bűnözést elutasítani és rasszistának lenni két teljesen különböző dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!