Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért védi annyi nemcigány a...

Miért védi annyi nemcigány a cigányokat?

Figyelt kérdés

Tele van a sajtó cigánytámadásokkal, cigánygyilkosságokkal(most is a fókuszban ez a sztojka), nemrég azok aki a mentősöket rugdosták, stb. Már tényleg az van, hogy ha a tv-ben bemondják, hogy csoportos garázdaság és mellé valami kis putri falu a helyszín, akkor tutira cigányokról van szó. És még sorolhatnám.

Ne válaszolja senki azt, hogy ez kitaláció és nincs ilyen és hazugság, mert csak magát röhögteti ki.

Ha az lenne, hogy trtöént 1-2 eset amiből nem lenne általánosítani akkor megérteném, de nem ez van.

Valóban vannak voltak gyilkosságok ahol cigányok voltak az áldozatok, de ezerszer kevesebb mint ellenkezőleg. A kettő nincs közeli arányban egymással.

Szóval kiváncsi lennék erre, miért véditek őket?

Mikor jön már el az, hogy ha 10cigány körbefog egy embert, akkor cserébe 50magyar fogja közre őket?

2009. szept. 15. 20:28
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
67%
ezen én is kivagyok. A biztosítékot most éppen az verte ki, hogy Kóka azt a pénzt ami az esküvőjén össegyűlt egy kis falu romáinak adja. Könyörgöm basszus lassan minket, nem romákat ér csak negatív megkülönböztetés. Azért mert mi nem romák vagyunk nekünk lassan semmi nem jár! Gondolok itt arra, ha segély kell a cigánynak előbb és többet adnak, mint a magyarnak. Pedig mi dolgozunk meg érte, nem ők!
2009. szept. 15. 20:38
 2/47 anonim ***** válasza:
70%

Ez nekem nem erről szól. Hanem arról, hogy azokat ne érje sérelem a többiek miatt, akik nem tettek semmi rosszat. Nem lehet etnikai alapon megbüntetni valakit azért, amit valaki más követett el. Ha a fenti érvelést nem fogadod el, vagyis azt mondod, hogy vannak bűnös népek, népcsoportok és aki oda tartozik, az felelős a többiek bűneiért is, akkor ugyanazt mondod, amit a Szlovák politikusok mondanak a felvidéki magyarok kitelepítése kapcsán. Csak ott pont a Magyarok voltak a szenvedő fél.

Ami a csoportos garázdaságot, erőszakot illeti, abban nagy igazad van. Sajnos magam is voltam áldozata ilyennek, amikor nagy naivan (fiatal voltam na!), azt hittem, mivel mi 4x annyian vagyunk, nem lesz gond. Aztán hirtelen mindenki elpárolgott mögülem, amikor éles lett a helyzet. Gyáva nép a magyar, ha valóban verekedni kell, ez a szörnyű igazság. Csak a szájuk nagy, de az nagyon. :(

2009. szept. 15. 20:44
 3/47 anonim ***** válasza:
63%
Rajtunk múlik csak, én odaállok, ha baj van. Semmi nélkül nem mernék, mert fosnék, de legalább van legálisan gázpisztolyon, az más kérdés, hogy mennyit ér, de legalább ad annyi önbizalmat, hogy oda merjek állni, ha baj van. Aztán lehet hordani magunknál más eszközöket is, gondolok itt viperára, aminek az utcán való viselése szabálysértés, de inkább a pénzemmel fizetek, mint az életemmel. Nem kell mutogatni, vagánykodni, sem aggresszívoskodni, de ha valakinek ilyesmi kell ahhoz, hogy ne rohanjon el, hanem segítsen, akkor gondolkodjon el rajta.
2009. szept. 15. 20:49
 4/47 A kérdező kommentje:

Itt igazából az van ami egy elüszkösödött testrésznél.

Nem csak a fertőzptt részt vágják ki, hanem vele némi egészségest is. Ez elkerülhetetlen.

A cigényoknál is ez van vhol, az ocsmány fajtájuk lehúzza a tiszteséges fajtáú romákat is. Ha egyszer odajutunk esetleg, hogy hadseregbe verődünk és nekiállunk legyilkolni a romákat, akkor nem lesz tekintettel a nép arra, hogy ki a jó és rossz. És ez sajna érthető lesz. Ezért az ocsmány fajtájú romák lesznek a hibásak, nem pedig azok a nemromák akik nem bírják tovább cérnával.

2009. szept. 15. 20:53
 5/47 anonim ***** válasza:
47%
Elhatárolódok!Már hallom a bakancsokat és a fajvédőket!Zikkálj!
2009. szept. 15. 21:02
 6/47 anonim ***** válasza:
48%

Vannak bűnöző magyarok, és vannak nembűnöző magyarok.

Vannak bűnöző cigányok, és vannak nembűnöző cigányok.

Mi lenne, ha a bűnözőket és a nembűnözőket különítenénk el inkább egymástól?

2009. szept. 15. 21:20
 7/47 A kérdező kommentje:

szóval, ha a villamoson utaztok, és felszáll 3-4 cigánysrác, akkor nem lesztek idegesek?

Nem mondom, hgy több a bűnöző cigány mint magyar. De azt mondom, hogy a cigány bnözők sokkal pofátlanabbak mint a nemcigány kollegáik, és az aljas bűncselekményekért(csoportos verekedés, csoportos gyilkosságok, lopások), ezekben sokkal több elkövető cigány mint magyar.

2009. szept. 15. 21:30
 8/47 anonim ***** válasza:
57%

Pusztán politika. A (c) -ok tesznek a szavazásokra, nem érdekli őket az egész, azonban igen nagy számban fordulnak elő főleg vidéken. No most értelemszerűen rá kell őket venni a voksolásra, és mivel tesznek az egészre, arra szavaznak aki többet ad érte. És ezt nem úgy kell érteni, hogy akinek jobb a programja, hanem úgy, hogy aki többet fizet érte segílyekkel, tv-ben pátyolgatja a lelküket etc.

No most a politikusok azt nem nyomnák le az emberek torkán, hogy a cigányokat miért pénzelik csak úgy, így elkezdődött egyfajta "jááááj hát szegényeknek ennyi tán csak jár a náci szemét magyarországon" hadművelet, amit nagyon sokan be is vesznek.

Szerintem.

2009. szept. 15. 21:48
 9/47 anonim ***** válasza:
55%
Én azokat védem, akiket közülük ismerek, és nem bűnözők. Engem sokkal több nem cigány irodakukac bűnöző károsított meg, mint cigány. Ennek semmi köze származáshoz, egyébként meg nem is lényeges. Aki bűnöző, az büntetést érdemel, származástól függetlenül, aki meg nem bűnöző, hadd éljen már normálisan.
2009. szept. 15. 22:15
 10/47 A kérdező kommentje:

Természetesen ez lenne a normális.

Ami meg az aktakukacokat ilelti. szóval az átlag magyar embernek nagyobb sérelem az amikor fizikailag bántalmazzák, vagy az utcán kiraboljk meg meggyilkolják a hozzátartozóikat, barátaikat, mint az, hogy az adóhatóság kisemmizi őket.

Így ezt érzik meg jobban. ezért fáj jobban a cigánybűnözés(figyelj, nem azért mondok cigánybűnözést mert génekre nyomom a bélyeget, hanem mert vannak olyan formái amik rájuk jellemző)

Természetesen égjen az a nemcigány is aki gyilkol vagy akármi bűnt elkövet. Általában égni is szokott, talán ezért van nagyobb visszatartó erő náluk.

egy cigányt viszont mivel védi a törvény jobban mint másokat, illetve azért mert iskolázatlan meg sokuk visszamradott is talán, ezért állatok módjára viselkednek. És egy állatot vagy egy állati viselkedésű embert nem tart vissza a fenyegetés.

A macskám pl jelenleg most harmadjára ugrik rá az összecsukott laptopomra ami meleg. Hiába fenyegetem meg, hiába csapok a seggére, kis ideig eltűnik de jön újra és a szemem előtt elköveti el újra ugyanazt amiről nagyon jól tudja, hogy nem szabadna.

azzal most ne hurrogjon le senki, hogy fuh micsoda fujj vagyok mert állatoknak nevezem őket. Erről ezer beszámoló vagy videó van, amikor úgy viselkednek mint egy falka, illetve elveszik ami kell nekik, stb.

2009. szept. 15. 22:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!