Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok a versemhez? -lenn--

Mit szóltok a versemhez? -lenn--

Figyelt kérdés

Reám süt a telihold

Lebbenő fénye szétesik

A tündéri éj szárnyán,

Csillogó ruháján a fények

Mint ezernyi ébredő csók

Az univerzum arcán.

2009. szept. 15. 15:22
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:

14:25!

képzeld, nekem meg egyáltalán nem tetszik a vers!!

Na ehhez mit szólsz??

tudjátok mit, most már leszarom örökre ezt az oldalt, tele van, bunkó emberekkel, mint ti, nem is tudjátok mi a művészet hüly(e b@rmok.

2009. szept. 17. 17:26
 42/56 anonim ***** válasza:
80%
Már írtam ide, nekem tetszik a versed, viszont a stílusoddal baj van. Ha sokaknak nem tetszik a vers... hát istenem, de nem az a válasz rá, hogy mindenkit lebunkózol. Fogadd el, hogy ez van, József Attila versei sem tetszenek mindenkinek.
2009. szept. 17. 21:01
 43/56 anonim ***** válasza:
59%
Korszaktól is függ, hogy mi alapján tartanak valamit jónak, ahogy a szépségideál is koronként változik.
2009. szept. 17. 21:06
 44/56 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező reakciója volt itt az egyetlen bunkóság.
2009. szept. 17. 21:08
 45/56 anonim ***** válasza:
71%
Nos, elég butácska vagy, kérdező. Nyilvánvalónak láttam, hogy nem fog tetszeni a vers, hiszen nagyon távol áll az... agyiszintedtől. Maradj csak a teliholdacskéid, az angyalkáid, meg a csókos éjszakáid közt és ne olvass Adyt... nem érdemled meg.
2009. szept. 17. 23:49
 46/56 anonim ***** válasza:
70%
Te kérdezted,hogy mit szólunk a versedhez!Azt gondoltad,mindenki el lesz ájulva a tehetségedtől?A negatív kritikákat is el kell fogadni.Akkor minek írsz ide?Páromnak pl tetszik,és itt is voltak többen.Nem kéne barmozni meg bunkózni.OK?
2009. szept. 18. 07:37
 47/56 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen stílusú és naiv ember NEM LEHET MŰVÉSZ! akkor sem, ha egész életében csak verseket ír és semmi mással nem foglalkozik...mert azok a versek is mind olyanok lesznek...

Szerintem itt mindenki jobban tudja nálad, mi is az a művészet, és képzeld, nem az,hogy összegyűjtök néhány jól gyengő szót egy kupacba és mindenkinek el kell ájulnia tőle! Te nem is véleményt vártál a versedről, csak az egódat akartad növelni (pedig nem kell ettől jobban), és most, hogy visszafelé sült el, dühös lettél.

Elárulok még valamit az igazi művészekről: mindegyiknek bírnia kell a kritikát, ugyanis van, hogy még a legnevesebb költőknek/festőknek/íróknak is vannak kritikusai! És a negatív kritikákból tanulni kell,és úgy változtatni a dolgaidon,hogy figyelembe veszed, mi nem tetszett az embereknek. Amíg ezt nem tanulod meg és nem fogod fel, nemhogy művésznek, de értelmes embernek sem neveznélek. Sajnos, akármennyire nem tetszik, a viselkedésed és hozzáállásod alapján ugyanazon a szinten vagy, mint a többi 16 éves kis csitri...Mielőtt versírássla vagy bármiféle alkotással foglalkoznál, olvass szépirodalmat és más költők verseit...talán szépít kicsit a goromba lelkeden!

2009. szept. 18. 10:08
 48/56 anonim ***** válasza:
100%
Szegény Ady most jól megkapta.
2009. szept. 18. 14:22
 49/56 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ne sértődj meg mások véleményétől! Nincs értelme. Meg szeretném mutatni Neked, miért nincs.

Képzeld, én sem tudok jó verseket írni, pedig megpróbáltam. Meg is mutattam hozzám közelállóknak, akik mind elismerően nyilatkoztak róla, mert elfogultak voltak, illetve nem akartak megbántani. Csak néhány IGAZ BARÁTOM mondta el, hogy hát nem a legjobbak, és jobb lenne, ha hagynám.

Aztán megtanultam, hogy mindenki jobban tenné, ha minél hamarabb megtalálna azt, amiben igazán jó, és úgy tenné élhetőbbé az őt körülvevő világot. Sajnos ezt nagyon sokan nem teszik meg, mert úgy gondolják, hogy jók abban, amit csinálnak. Ezért aztán az ország tele van önjelölt "celebekkel", és nem a pályára való "megélhetési" tanárokkal, és még sorolhatnám milyen szutyok minőségű "szakembernek" nevezett kóklerekkel...

Te, Kedves Kérdező, már megtettél egy hatalmas lépést a jó úton! Írtál néhány verset, és fölmerült Benned, hoyg talán nem mindenkinek tetszenek. Ez itt kiderült. Nem tetszenek a verseid mindenkinek. DE (és most figyelj!) NA ÉS!? Nem történt semmi baj! Sőt! Megtudtad, hogy a versekhez egyelőre kevés vagy. De hiszen ez remek hír, lehet tovább haladni és megtalálni azt, amiben igazán jó vagy!

Teljesen egyetértek azzal, aki azt mondta, hogy ki kell próbálgatni a dolgokat! 16 éves vagy, az Isten áldjon meg! Hát gyerünk, próbálgass! Próbálgass, és tapasztalj! Tanulj az élményeidből! És minél több mindent kipróbálsz, annál többet tanulsz. És minél több mindent tanultál meg, annál közelebb vagy ahhoz, amit jól és szeretettel fogsz majd csinálni!

Úgyhogy tessék abbahagyni a siránkozást és belevetni Magad ebbe az Életnek nevezett Csodába! :)

És még valami. Az első versírásom után jónéhány évvel egyszer úgy éreztem, megint meg kell próbálnom leírni, amit érzek. Csak hát addigra már ott volt mögöttem több év tapasztalata, öröme és fájdalma. És tudod mi történt? Amikor megmutattam ugyanazoknak a barátaimnak, az egyik tátott szájjal csak ennyit mondott: "Ez ***** jó!". A másik pedig nem szólt semmit, csak könnyes szemmel rám nézett és bólintott egyet. És nem tudom elmondani mennyire jólesett! :)

2009. szept. 18. 14:58
 50/56 A kérdező kommentje:

utolsó válaszolónak NAGYON köszönöm.

az azelőtti válaszolókat pedig nagy ívben lesz@rom, magasról, mert ez a pár válasz rádöbbentettarra, hogy MINDENKI véleményét LE KELL SZARN-i...

(tisztelet a kivételeknek..)

Ha nem ismertek, hát nem ismertek, nem is tudjátok mi van a szívemben, hogy mi az, ami bánt, vagy boldoggá tesz.

Nem érdekel, hogy ki az aki vádol és ki az, aki elfogad ahogy vagyok.

EZ VAGYOK ÉN és pont.

3 éve kezdtem el a verseimet írni, szinte minden egyes nap írtam valamiről, de úgy látszik, minden erőfeszítésem hiába volt. Kidobtam az értékes időt, amit erre a badarságra szántam, s amiről reméltem, hogy hátha, hátha valakinek, DE csak EGYvalakinek teszenek..

Fáj, amit ebben a 40 valahány válaszban kaptam..NAGYON:..

Úgy érzem, már teljesen élhetetlen számomra az egész világ...

Mindenkitől csak bántásokat kapok, senki sem dícsér, ha valami jót teszek, apámat gyűlölöm, amiért mind a mai napig vádol hogy egyáltalán élek..

Nem kell már sokáig neki, teljesítem neki amit akar, csak mindenki hagyjon békén :(

2009. szept. 19. 12:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!