Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok a versemhez? -lenn--

Mit szóltok a versemhez? -lenn--

Figyelt kérdés

Reám süt a telihold

Lebbenő fénye szétesik

A tündéri éj szárnyán,

Csillogó ruháján a fények

Mint ezernyi ébredő csók

Az univerzum arcán.

2009. szept. 15. 15:22
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
75%

"Hány év múlva fog látszani a sok gyakorlás??:("

Ha nem vagy egy Baudelaire szintű őstehetség, aki már fiatalon is csodás verseket rögtönöz, akkor kemény munkával 1-2 éven belül lehetnek értékelhető villanásaid és 20-30 év alatt tudod magad felverekedni magad jó költőnek, ha van hozzá tehetséged. Ez egy mesterség, ill. tudomány, így elsajátítása ugyanannyi munkaórát igényel, mint amennyit a többi mesterség, a fizikusétól a gépészmérnökén át a történészéig. Egyébként olvasd el a "Levelek egy fiatal költőhöz"-t Rilkétől.

2009. szept. 15. 22:07
 22/56 anonim ***** válasza:
85%

"A leszólóknak pedig üzenem, hogy olvassatok Karafiáth Orsolya verseket"

A leszólók nevében üzenem, hogy nem vagyunk mazochisták.

2009. szept. 15. 23:48
 23/56 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó: Igazad van, bocs, hogy ilyet kértem tőletek:D
2009. szept. 16. 00:31
 24/56 anonim ***** válasza:
38%

Karafiáth Orsolya:

Nulltündér (részlet)

Ruhája ránca nyár, gyűrött románc,

hajába kócolódott minden este.

Letört körmöcskéjéből furcsa félhold;

testét a hőség lassan áterezte.

Nos, lehet, hogy velem van a baj, de nekem ez tetszik.

És hogy ne legyek teljesen OFF, Kedves Kérdező, a sok látszatra negatív, de valójában építő jellegű kritkiát használd arra, amire való: építkezz belőle! Ne félj, az eredmény nem marad el! Kitartás! (Nem, ez nem az. Az egy másik...)

2009. szept. 16. 09:24
 25/56 anonim ***** válasza:
58%
Természetesen "kritikát" akart lenni, de én még írni sem tudok, nemhogy verset... :)
2009. szept. 16. 09:25
 26/56 anonim ***** válasza:
Én nem megbántani akartalak azzal,hogy nem tetszik.Az előző hozzászólásomban nem idokoltam miért is.Mert nekem túl sok a verseidben a nagy szavak.Ahogy már más is írta,közhelynek tűnik.
2009. szept. 16. 15:03
 27/56 anonim ***** válasza:
54%

Jézusom, mi van itt!

Először is... Az első versed, hát, úgy közhelyes, ahogy van. Attól, hogy irodalom órán okosan megtanították, hogy van olyan, hogy gondolatritmus, attól még nem tudod, hogy hogyan kell használni. Ha szabadvers, akkor azért rossz, ha nem, akkor meg azért. Bocsesz.

Második versed... Közhelyes! Szemét vagyok, hogy ezzel dobálózom, de ez van.

Verset írni nem lehet megtanulni, maximum belerázódni és ha most ilyet írsz, akkor aztán tanulhatod a végtelenségig is, akkor sem fog menni, mert nincs hozzá érzéked...

Karafiáthról... annyira menő mostanában az elvont-elit-art körökben, hogy az nem igaz. Mostanában ezt igényli Magyarország. Azt a felfogást, hogy a legfelsőbb kategóriás értelmiségi értheti meg CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az életet, a nagy dolgokat, a legfelsőbb kategóriás értelmiségi(zöme középiskolai tanuló--->igen, már itt ellentmondásos a dolog) viszont mást se csinál, csak iszik és drogozik. Nos, ez a büdös nagy magyar helyzet.

2009. szept. 16. 16:35
 28/56 A kérdező kommentje:

jólvan...:(

értem, akkor ezek szerint amit eddig verset csináltam, az egy nagy kalap szar volt, és dobhatom ki az összeset, mert nem jó senkinek..

tleg, hogyan is gondoltam, hogy valakit még érdekelnek a versek, egyáltalán...SENKIT.

16 éves fejjel szerettem volna kicsit kitűnni, valamiben jónak lenni, valamit letenni az asztalra, de én is csak olyan szenny vagyok mint a többi 10.000 fiatal rib@nc...

jobb lett volna ha fel sem írok erre az oldalra..:((

annyira bánt, hogy senki sem érti meg mit érezhetek, még akkor is, ha fiatal ribancnak néznek, vagy nem vesznek komolyan, mert mindenkit általánosítanak a földön.

--HA 16 éves akkor, biztos bulizni jár, meg piál meg iszik!!

NEM!!

Én nem ilyen vagyok.

De hagyjuk,..

már így is túl sokat mondtam.

2009. szept. 16. 20:03
 29/56 anonim ***** válasza:

"Karafiáthról... annyira menő mostanában az elvont-elit-art körökben, hogy az nem igaz."

Inkább a modoros körökben menő.

2009. szept. 16. 20:38
 30/56 anonim ***** válasza:
A szándék is valami.
2009. szept. 16. 20:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!