Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az baj, ha nem tudok kommuniká...

Az baj, ha nem tudok kommunikálni a szűk családomon kívül senkivel?

Figyelt kérdés

Apa,anya,testvér. Mindenki mással bajban vagyok. Nincs közös témám velük, nem vagyok humoros sem, inkább komoly, ezért csak felszínes kapcsolataim vannak. Max annyit beszélünk, hogy mi volt tegnap, mi lesz holnap stb.

Emiatt kívülállónak érzem magam mindenhol.

Mit lehet tenni ez ellen? Gondolom a személyiségem nem fog megváltozni soha.

2013. márc. 15. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:
nem normális. Nem vagy szocializálódva rendesen. Ez gondot okoz gondolom sok esetben. Pl munkahely, társas kapcsolatok stb. Igenis ezen lehetne változtatni.
2013. márc. 15. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:
de, itt pont hogy magadon, a gondolkodáson kell baromi sokat változtatni.
2013. márc. 15. 20:30
 3/3 anonim ***** válasza:

De jó, hogy ezzel nem vagyok egyedül! :) Vagy inkább sajnálom, hogy ezzel más is így van. Én is pont ugyan ilyen vagyok.

Nem tudatosan bunkóságból nem nagyon szólok másokhoz, csak egyszerűen nem jut eszembe semmi frappáns, amiről órákig el lehetne bájcseverészni.

Akiket már régebb óta ismerek és közelebb állnak hozzám, nekik valamivel jobban meg tudok nyílni, de ezért velük szemben sem folyik belőlem a szó.

2013. márc. 17. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!