Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sokan összekevernek az ikertes...

Sokan összekevernek az ikertesómmal! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mind a ketten ugyanolyan nagyszájú központi emberek vagyunk akiket szinte mindenki ismer és általában szeretnek. A közelebbi barátaink meg tudnak különböztetni minket de másoknak nehezen megy. Év eleje óta egy iskolába és osztályba is járunk.

A stílusunk más, ő mindenféle szinű cuccot szeret én inkább a sötétet. Rövid a hajunk is, egyforma magasak vagyunk meg állítólag nagyon hasonlítunk.

Nem bírom megszokni. Lehet tenni valamit?

18/F

2013. márc. 14. 13:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekem is van ikrem. Én azt a kérdés útálom.: Te vagy X? Mondom nem. Akkor Y vagy? Hát ha nem X, csak Y maradt nem? Na mindegy. Hál istennek már nem járunk egy suliba. Így jobb. Állandóan az volt, hogy X Jobban tanul. Te miért nem? Stb..
2013. márc. 14. 13:26
 12/22 A kérdező kommentje:
Nálunk a hiányzás van így. X miért hiányzik már megint? Mondom x vagyok. -.- . Jaaaa jó.
2013. márc. 14. 13:32
 13/22 anonim válasza:
azt nem írtad hogy a tesód az fiú vagy lány!
2013. márc. 14. 13:33
 14/22 A kérdező kommentje:
óó hát lány
2013. márc. 14. 13:35
 15/22 anonim ***** válasza:
Az még hagyján, mi meg se próbáltuk megkülönböztetni szerencsétleneket, csak úgy hívtuk őket, hogy "hé iker"... Ők legalább próbálkoznak.
2013. márc. 14. 13:45
 16/22 anonim ***** válasza:
Legyen teljesen más a hajatok! :) Egyikőtök növessze meg! :)
2013. márc. 14. 13:47
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha hosszú a hajatok, akkor az egyikőtök vágassa le! :)
2013. márc. 14. 13:48
 18/22 anonim ***** válasza:
Juj, de ismerős. Mi is így voltunk. 14 éves korunkig egy suliba jártunk aztán én megelégeltem hogy feszt össze hasonlítgatnak, ő jobban tanul, ő vékonyabb, neki hosszabb az arca, neki rövidebb a haja és mikor mi ezért direkt másik suliba mentünk. A 4 év gimi alatt szerintem mindketten más irányba változtunk. Szerintem és sokak szerint nem hasonlítunk már annyira, hogy ne ismerjenek fel minket, de sokszor elég a tudat is hogy mi ikrek vagyunk. Vagy csak nem tudják kötni a nevet az archoz vagy nem tudom. Mondjuk nekünk más lett a hajunk. Én frufrut vágattam az övé meg rövidebb és egyértelmű a dolog. De ha X-nek neveznek és reflexből mondom már hogy nem X vagyok hanem Y és már mondom is a választ vagy amit akart az illető :) De lányoknak szerintem könnyebb is. De 18 év alatt nem szoktad meg? Mondjuk ezt nem lehet teljesen. Olyan minta nem csak magad miatt kategorizálnának be, vagy nem csak a te dolgaid miatt kellene felelősséget érezned hanem egy másik ember miatt is. Ha ő mond vagy csinál valami rosszat akkor már hozzád is kötik. Én ezt utáltam a legjobban. De az is megoldás lehet ha az egyikőtök hízik vagy gyúr és máris látható a különbség :)
2013. márc. 14. 13:57
 19/22 anonim ***** válasza:
Te fiú vagy, Ő meg lány? Na ne már, hogy összekevernek!
2013. márc. 14. 14:37
 20/22 anonim ***** válasza:

Rámold ki a bankot, és tereld rá a gyanút. Gazdag leszel, és mindenki tudja, hogy te vagy te, mivel ő dutyiban van.

Komolyra fordítva, szerintem is a hajviseletedet érdemes megváltoztatni. Az jobban rögzül másokban, mint az öltözködési stílus. Vagy pedig próbáljatok meg humorosan hozzáállni.

"Te fiú vagy, Ő meg lány? Na ne már, hogy összekevernek!"

Ha a férfi kicsit nőies, a nő pedig férfias, akkor ez nem lehetetlen.

Személyesen ismertem Szegedi Molnár Géza színész parodistát, az ő húga például a megtévesztésig hasonlított rá, hangjában és habitusában is.

2013. márc. 14. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!