Sokan összekevernek az ikertesómmal! Mit tegyek?
Mind a ketten ugyanolyan nagyszájú központi emberek vagyunk akiket szinte mindenki ismer és általában szeretnek. A közelebbi barátaink meg tudnak különböztetni minket de másoknak nehezen megy. Év eleje óta egy iskolába és osztályba is járunk.
A stílusunk más, ő mindenféle szinű cuccot szeret én inkább a sötétet. Rövid a hajunk is, egyforma magasak vagyunk meg állítólag nagyon hasonlítunk.
Nem bírom megszokni. Lehet tenni valamit?
18/F
Minket is sokan összekevernek, ez már csak így megy :) Pedig soha nem volt gyerekkorunkban is teljesen egyforma hajunk, anyukám sosem öltöztetett egy forma ruhában. Tesóm már akkor vadócabb volt, ha kockás nadrághoz, csíkos felsőt akart felvenni, akkor 6 évesen is rá kellett adni :) Most neki középhosszú szőke haja van, nekem hosszú barna. Stílusunk teljesen más. Mégis van olyan rokonunk, aki 3 évben egyszer lát, de megkérdezi ki-kicsoda. De lehet csak nem tud mit mondani :)
A barátaink, ismerőseink, akik kicsit is ismernek minket azok meg tudnak különböztetni. De volt már olyan ismerősöm, aki mondta, "húú akkor még se téged láttalak, mert ugyanaz a hajad"
Amíg az egyikőtök nem növeszt hosszú hajat vagy szakállat, addig nem tudsz semmit tenni.
Az én gyerekeim nem ikrek, de kicsi a korkülönbség és most az új suliban a közös tanárok (pl. torna) rendszeresen keverik őket. Azon kívül hogy nem foglalkoznak vele, mást nem tudnak tenni.
Egyszer befestettem a hajam tetejét kékre. Akkor is kevertek de már nem mindenki :D
Egyébként tetoválást akarok majd
Nem nagyon tudsz mit csinálni, mert az embereknek nem olyan egyértelmű, ami Nektek! Ők csak azt látják hogy egyformák vagytok, nem érdekli őket, melyik ki.
Nálunk is van a lépcsőházban egy fiú testvér, akik között van 2 év állítólag, de tök egyformák, meg nem tudom őket különböztetni, de nem csak Én, sokan így vagyunk vele. Egyforma tök vékony, nyegle gyerek mind a kettő, elálló fülekkel, egyforma hajjal, hiába van köztük két év. Őket nem érdekli, nem foglalkoznak vele hogy keverik őket, teljesen hidegen hagyja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!