Mást is ennyire megbámulnak az utcán?
engem is nagyon megbámulnak sajnos, remélem nem azért, mert megbotránkoznának rajtam. pedig nincs rajtam semmi bámulni való, tényleg. :)
nekem is nagyon kinos a helyzet, ezért ha tehetem, inkább busszal megyek valahova. amikor bámulnak, úgy teszek, mintha nem venném észre őket természetesen.
egyébként én is nő létemre meg szokatam nézni más nőket, figyelem, hogyan öltöznek fel, a smikjüket, a hajukat, cipőjüket. pasit azért ritkábban bámulok már, nehogy félreértse a helyzetet. :) és a barátom, párom miatt.
megnyugtató,hogy ez nem csak engem zavar.
én elég átlagosan öltözködök:farmer,sportcipő vagy tornacipő,és ilyen sportosabb kicsit mintás pólók.
nagyon idegesít,hogy folyton megbámulnak,így sincs semmi önbizalmam,nem tudom eldönteni,hogy tetszek e nekik azért bámulnak vagy mert ilyen csúf vagyok. ha a barátommal vagyok,akkor is megámulnak,legtöbbször a nők. :S
bisztos azért néznek meg mert szép vagy.
nagyon sok pasinak bejön a hosszú szép fekete haj :D. és fiatal is vagy, ezért is bámulhatnak.
Azt nem tudom, hogy a lányokat zavarja-e, de a férfiak 99%-a megnézi a csinos hölgyeményeket az utcán, hisz legyen már valami örömünk is az életben :D
És igen, addig örülj, ameddig megnéznek, mert...
Egyébként biztosan állítom, hogy miután megnéztek nem fognak rád emlékezni (ez valamiféle reflexnek is felfoghatod :D ). 17/F
Engem is szoktak, mondjuk én szeretek rövid szoknyában járkálni, meg ilyesmik :D
De néha zavaró, mert ha jön velem szembe az utcán pár hapek és túlságosan bámulnak akkor nem tudok hová nézni. Ha csak egy autóból bámulnak meg, akkor nem túlzottan zavar.
Egyébként megjegyzem, hogy bár néha kellemetlenül érzem magam emiatt, azért tulajdonképpen nem bánom, mert ez tekinthető pozitív visszajelzésnek, és szerintem a legtöbb nő úgy van vele, hogy kicsit nyafog amiatt, hogy így meg úgy megbámulják, de azért az jobban zavarná őket, ha nem néznék meg.
(De ezzel nem azt mondom, hogy csak megjátszod, hogy zavar, mert közben meg tudom, hogy elég kellemetlen tud lenni.)
"Ha a kutya sem figyelne fel rád, az már baj lenne. (főleg neked) ezt hogy érted?"
Ez úgy értem, hogy ha már olyan rusnya lennél, hogy a kutya sem foglalkozna veled, annak gondolom nem örülnél, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!