Mást is ennyire megbámulnak az utcán?
Engem igen.
Vagy tetszünk nekik, vagy megbotránkoznak rajtunk.
Bár a férfiak egy bizonyos kor után, már kb mindenkit majd kieső szemmel bámulnak :D
A nők/lányok 95%-át megbámulják a férfiak. Nem is kell hozzá kifejezetten modell alkatnak lenni. A pasik már csak ilyenek.
Egyébként addig örülj, amíg néznek. Ha a kutya sem figyelne fel rád, az már baj lenne. (főleg neked)
:) engem is sokan megnéznek... mondjuk, lehet hogy azért mert hosszú pirosas/vörös hajam van amit sokszor begöndörítek. Meg szeretem a színesebb harisnyákat és a szép szoknyákat. Na meg sokszor egy hatalmas nagy A2es rajzmappával mászkálok amit saját magam díszítettem ki. Mellé vicces, hogy milyen alacsony vagyok. :D
Szerintem biztos nagyon szép lehetsz és azért néznek meg :).
Ha a kutya sem figyelne fel rád, az már baj lenne. (főleg neked) ezt hogy érted?
Egyébként nem szeretnék küldeni képet. :)
A hajam hosszú, egyenes. Télen fekete hosszú szövet kabátot hordok, egyszerű cipőket. A bőröm spápadt és a sminkem mindig tusvonalból meg nagy szempillákból áll.
akkor megnyugodtam, nem csak én vagyok ennyire kirívó és nem csak engem bámulnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!