Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzésetek van mikor megbámulnak titeket az utcán?
Örülök neki nagyon! :) Sokat dob az önbizalmamon. Annak viszont nem örülök ha olyan csillogtatja a szemét akinek mellette van a barátnője...
19/l
Hidd el, a pasik többet látnak, mint gondolnád.
Régebben engem is zavart, most már büszkeséggel tölt el, néha még rá is mosolygok az illetőre. Hadd legyen egy jó napja! :)
Na mondjuk tényleg ha egy jó pasi vesz észre, akkor kihúzom magam az tényleg jó érzés.
Meg múltkor volt egy megmosolyogtató eset, mert az egyik háznál nem messze dolgozott 2 pasi, és én rájuk sem néztem, csak azt hallottam hogy rászólt az egyik a másikra, hogy "Peti ide figyeljél már és ne a lányt nézd, mert el fogod rontani az egészet" Ez mondjuk jópofa eset volt.
Nagyon megnéztem úgy 1-2 hete az 1-es villamoson egy lányt (a kora miatt inkább nőt) és egyértelműen jó kedve lett tőle. Már az elején és látszott, hogy örül neki. Gyakorlatilag azért nézegettem vissza rá, mert egyre jobb kedve lett tőle.
(Nem volt időm megszólítani.)
Fiú vagyok, külföldön élek, és ha itt egy fiú a városban mosolyog egy lányra, morcosan vissza néz, és néha ellö fordúl hogy mondják - Mi van veled? Mit akarsz tölem?
Szerintem ez olyan szar, hogy abbahagytam egyáltalán mosolyogni lányokra, vagy "bókolni" mondjuk boltban a pénztárnál vagy akármi. Ha találkozok egy lányal aki szép egyszerüen hagyom a p'csába, és hát ez szomorú mert többek közt ezért sincs barátnöm...
Csak azért kérdezem, ha magyarországon is így viselkednek a lányok, föleg fiúktól kérdezném..
Rondának tartom magam és ha egy fiú megbámul, mindig az jut eszembe, hogy biztos ő is ezt gondolja. Ilyenkor nem is merek visszanézni, inkább lehajtom a fejemet.. :S
14/L
Ronda lányokra nem szokás nézni :)
Hogy ha valaki rád néz, és keresi a szem pillantásod, ( hogy szemeitek találkoznak ) akkor tuti hogy valami tetszik neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!