Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor kikiabálnak nektek az autókból/megbámulnak, mit szóltok?
Köszi a válaszokat, úgy látom mást is zavarja ez a dolog...
Na igen a munkások, már rosszul vagyok ha egy építkezés mellett kell elmennem, ha pl tudom hogy valahol útépítés vagy házépítés van, akkor inkább kerülök egy utcát, annyira nem bírom elviselni azt a sok bunkót. Mikor még 13 éves voltam (7. osztályos!) már akkor elkezdődött ez a az egész, pedig egy elöl deszka kislány voltam, nem olyan mint a mostani fejlett 13-14 éves lányok. És ezeknek annyira mindegy volt, hogy gyerek voltam még ugyanúgy kiabáltak:SS
Volt már olyan hogy egy katonai autóból kiabáltak ki a katonák, pedig tetszenek az egyenruhások, de úgy kiábrándultam ezek után :D :SS
Ha meghallom, látom akkor középső ujj föl ..l..
Ha meg nem hallom, nem látom, akkor lesz*rom... :D
Nem foglalkozom vele..Megyek tovább és kész.
Egyébként én a fütyülést is rosszul viselem. Jöttem haza ma, és egy építkezés mellett jövök el. Az utca túl oldalán járok direkt, de mit számít ezeknek ez? A szemem sarkából láttam, hogy a munkások megbámultak, és 1-2 fügyszót is hallottam. Ezen csak mosolyogni tudtam és mentem tovább, még csak rájuk sem néztem rendesen, csak a szemem sarkából.
Most mit csináljak ezekkel? Két ok lehet, amiért ezt csinálják. Az egyik, hogy ennyire unatkoznak és nekik jó szórakozás, a másik, hogy nem ismerik a normális ismerkedési lehetőségeket..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!