Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor kikiabálnak nektek az autókból/megbámulnak, mit szóltok?
Attól függ mit és hogyan mondanak. Olyan a hangulatom akkor örülök neki és csak mosolygok, nem akkor nagyon tud idegesíteni.
20/l
Engem is nagyon sokszor megbámulnak,ahhoz képest,hogy milyen kicsi vagyok (évben : D)
Az a legidegesítőbb amikor házas férfiakat látok és nem a feleségükkel meg a gyerekeikkel foglalkoznak,hanem engem bámulnak...
szoktak fütyülni,kacsintani,mosolyogni,dudálni,integetni...arra is volt példa,hogy hazáig követett az illető.Olyan is volt,hogy haza akartak vinni.Nem rég két 60 körüli férfi elől kellett menekülnöm,mert észrevettem,hogy a fenekemet bámulták és egyre közelebb jöttek hozzám.
Na hát igen...a munkásokról inkább ne is beszéljünk.
Ha egyedül megyek valamerre,akkor nagyon félek,mert sokszor van olyan érzésem,hogy mindjárt odajön hozzám valaki,és helyben megb*sz...
Nem örülök ha ilyeneket csinálnak,a bámulás még tűrhető...de azért legyen meg a határ!!Egy ideje van barátom is,szóval inkább kerülöm az ilyen helyzeteket.
13l
Hát a férfiak már csak ilyen nézelődősek.
De ami ezen túl megy, az már bunkóság, sötétség, gonoszság.
háát a nők nevében nem tudok beszélni de mintsemhogy van barátnőm és MELLETTEM szokták néha megdudálni elég keményen el szokott kapni a vágy arra hogy kiforgassam az illető beleit aki éppen úgy néz rá:D:D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!