Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mikor kikiabálnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mikor kikiabálnak nektek az autókból/megbámulnak, mit szóltok?

Figyelt kérdés
Nem is öltözöm kihívóan, idén még nem volt rajtam rövidnadrág, csak sima farmer meg póló, meg nem is tartom magam nagy számnak, és mégis annyian bámulnak, és olyan h*lyén érzem magam.
2011. máj. 25. 16:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

Attól függ mit és hogyan mondanak. Olyan a hangulatom akkor örülök neki és csak mosolygok, nem akkor nagyon tud idegesíteni.

20/l

2011. máj. 29. 00:13
 12/18 anonim ***** válasza:
27%

Engem is nagyon sokszor megbámulnak,ahhoz képest,hogy milyen kicsi vagyok (évben : D)

Az a legidegesítőbb amikor házas férfiakat látok és nem a feleségükkel meg a gyerekeikkel foglalkoznak,hanem engem bámulnak...

szoktak fütyülni,kacsintani,mosolyogni,dudálni,integetni...arra is volt példa,hogy hazáig követett az illető.Olyan is volt,hogy haza akartak vinni.Nem rég két 60 körüli férfi elől kellett menekülnöm,mert észrevettem,hogy a fenekemet bámulták és egyre közelebb jöttek hozzám.

Na hát igen...a munkásokról inkább ne is beszéljünk.

Ha egyedül megyek valamerre,akkor nagyon félek,mert sokszor van olyan érzésem,hogy mindjárt odajön hozzám valaki,és helyben megb*sz...

Nem örülök ha ilyeneket csinálnak,a bámulás még tűrhető...de azért legyen meg a határ!!Egy ideje van barátom is,szóval inkább kerülöm az ilyen helyzeteket.

13l

2011. máj. 29. 01:54
 13/18 anonim válasza:
39%
a munkásokat gyűlölöm, főleg mivel felénk többségében kisebbségiek. és ki nem bírnák h ne szóljanak be...:S többre tartom magam náluk, és annál, hogy hozzájuk szóljak, vagy bemutassak nekik, ezért csak "nem veszem észre" őket. a kamionsofőrökkel/ autósokkal ugyanez a helyzet, szánalmas ahogy félig kilógva a kocsiból néznek, főleg ha öregek :S azt is utálom, (tipikus) ha átengednek ott, ahol nem nekem van elsőbbségem, csak h közben jól megbámulhassanak. azt észrevettétek, hogy amikor nő ül az anyósülésen, akkor is megnéznek, csak a szemük sarkából:D 18/L
2011. máj. 29. 02:11
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát a férfiak már csak ilyen nézelődősek.

De ami ezen túl megy, az már bunkóság, sötétség, gonoszság.

2011. máj. 29. 05:33
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

háát a nők nevében nem tudok beszélni de mintsemhogy van barátnőm és MELLETTEM szokták néha megdudálni elég keményen el szokott kapni a vágy arra hogy kiforgassam az illető beleit aki éppen úgy néz rá:D:D

16/F

2011. máj. 29. 07:53
 16/18 anonim ***** válasza:
mivelhogy
2011. máj. 29. 18:29
 17/18 anonim ***** válasza:
77%
Én őszintén szólva lesz.rom.:D Ha ilyen gyökerek, kiabáljanak nyugodtan, én csak rájuk mosolygok, és megyek tovább. Annyira nem számítanak semmit az életemben ezek az ismeretlen emberek, hogy még idegeskedni sem tudok rajtuk.:D
2012. okt. 4. 20:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Pfuj munkasok! Bezzeg az egyetemistak nem csinalnak ilyet! Nem sokara kihalnak a munkasok,mert mindenki divatbol felso oktatast valasztja,es akkor majd nyugodtan lehet felig kilatszo p.csaval jarkalni az utcan! Csak akkor nem tudom ki fog majd dolgozni!
2013. máj. 17. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!