Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért van az, hogy "kiöltöztök", aztán meg nem nézitek jó szemmel, ha megbámulnak titeket az utcán, esetleg a bunkóbbak füttyögnek, stb. Ezt soha nem tuodm megérteni. (? )
pl felvesztek valami kihívóbb ruhát/ruhákat, aztán a pasik a szemetek, mert megbámulnak...Elmagyarázná ezt nekem valaki ? :DD
Kort/nemet is
Azért b@szki, mert a lányok azért öltöznek ki, hogy a nekik is tetsző egyedeknek tetszelegjenek...Meg persze, hogy ne öltözzék "alul" a barátnőiket...
Aztán meg rosszul esik nekik, hogy qrvának nézik őket...
A fütyörésző bunkók nem hiszem hogy be,legondolnak abba, hogy NEM NEKIK öltöznek ki a lányok. Hanem mondjuk a barátjuknak, vagy randira készülnek. És a kutyát nem érdekli hogy másnak ez tetszik-e vagy sem.
Én rühellem, ha valaki lebámulja a ruhát rólam, amikor nem neki szánom az összeállítást. Idegenek vagyunk egymásnak, nem? Akkor viselkedjen úgy. Majd a pasim lebámulhatja rólam a ruhát.
Vagy ha már muszáj csorgatni a nyálat akkor kulturáltan tedd! Vannak férfiak akik képesek rá. Gyakorold!
A fütyörésző idiótáknál szerintem nincs szánalmasabb!
Volt hogy munkába nem mehettem kiöltözve kicsit sem csinosabban, mert reggelente egy munkás csoporton haladtam végig. Komolyan, azt vártam mikor erőszakolnak meg. Pedig egy szimpla farmer és egy zárt rövidujjú volt rajtam. Már nem tudtam eléggé színtelenül és snasszul öltözni.
Dühítő, és idegesítő hogy ezek ellen a bunkók ellen nem lehet mit csinálni.
Az a baj, hogy aki direkt úgy öltözik, azt lehet nem zavarja. Vannak ismerőseim, akik néha dobják ki magukat, és mégis zavarja őket, mert egyszerűen bunkó módon adják tudtukra és sok ember nem szereti, ha bámulják őket feltűnően, zavaró.
De ahogy előttem írta sok nőtársam, akik normálisan öltöznek, semmi kihívó, semmi qrvás darab, mégis megy az alpári szöveg és a fütty, na az (is) gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!