Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Hitler-ről,...

Mi a véleményetek Hitler-ről, és a nácizmusról?

Figyelt kérdés
Bocsi lehet,hogy rossz helyre raktam...
2009. szept. 13. 12:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha Hitler árja is volt nem zsidó,amiket hallani itt-ott.Ő az árja fajon belül északi nem volt akkor most ő alpesi vagy dinári volt?
2009. szept. 25. 22:28
 22/27 anonim ***** válasza:
41%

azért kicsit megdöbbentem.

hitler több millió ártatlan embert ölt meg önkényesen, nevetséges indokokkal! erre mindenkinek az első gondolata róla hogy milyen nagyszerű vezér volt?

szerintem undorító, ennyi.

2009. szept. 25. 23:14
 23/27 anonim ***** válasza:
56%

Annyi biztos, hogy meg tudta ragadni az embereket.

De ez nem igazolja az elveit

2009. szept. 25. 23:18
 24/27 anonim ***** válasza:
69%
A több millió ember eléggé irracionális. És most ne jöjjetek nekem azzal, hogy holokauszt-tagadó meg jobbikos vagyok
2009. szept. 25. 23:34
 25/27 anonim ***** válasza:
59%

"A több millió ember eléggé irracionális."

Attól, hogy irracionális, még tény. Nem mindig és nem mindenki racionális, erre itt vagy élő példának.

2009. szept. 26. 05:34
 26/27 Salx Narval ***** válasza:
59%
Festőként azt mondom,hogy Hitler tehetséges művész volt.Nem zseni, de nem is középszerű.Kár, hogy nem erről az oldaláról vált ismerté, a világ számára.Vannak itt, akik méltatják és olyanok is akik elítélik.Én csak azt mondhatom, ha valaki, akár csak egy ártatlan ember, szándékos megöléséért felelős, az közvetlenül, vagy közvetve, gyilkos a szememben.Az senkit nem mentesít, hogy mások is megtették.Mielőtt megdobálnátok, természetesen, nem ítélem el a háborúra kényszerített embereket és azokat sem, akik önvédelemből ölnek meg valakit.Nemzeti Szocializmus, Kommunizmus,Demokrácia,stb,Minden csak azon múlik, hogy kik és milyen céllal csinálják.Bár melyiket lehetne jóra és rosszra is használni.És használták, használják is. Sohasem alapjaiban rossz egy nézet,mindig csak a hozzátett, vagy épp elvett dolgok teszik azzá, ill az öncélú értelmezés hangsúlyozása.
2009. szept. 26. 05:50
 27/27 anonim ***** válasza:

"Festőként azt mondom,hogy Hitler tehetséges művész volt.Nem zseni, de nem is középszerű."

Jobban festett Eisenhowernél, de rosszabbul Churchillnél.

2009. szept. 28. 04:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!