Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hitler? Mi a véleményetek róla?

Hitler? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Kell fogalmazást írnom,hogy mi a véleményem Hitlerről. Valahogy ezt gondolom: Szerintem nem volt annnyira rossz a szemlélete,csak rossz emberekkel tette azt,amit tett.Ti mit gondoltok?
2011. ápr. 23. 16:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
középiskolás vagy? nem tudom h milyen tanárod van, de azt írd ami az ő véleménye lehet. tuti tipp.
2011. ápr. 23. 17:02
 2/17 A kérdező kommentje:
Igen. Rendben,akkor valahonnan kiderítem a véleményét. :) Köszi!
2011. ápr. 23. 17:05
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nyomjad a szokásos sablonszöveget ha jó jegyet akarsz...
2011. ápr. 23. 17:08
 4/17 anonim ***** válasza:
35%

Egy őrült,hatalommániás volt. Csak a németeket tartotta árjának, a többi nemzetet semmibe nézte.

Ne a most divatos Hitler-dicsőítőkre hallgass. Hatalmi mániájának köszönhetően milliók haltak meg. Ki a koncentrációs táborokban,ki a harctéren. De nagyon sok német is éhen halt vagy nélkülözött a háború vége felé Németországban.

Csak ma néhány eszement meghamnisítja az akkor történteket és dicsőíti Hitlert.

2011. ápr. 23. 17:13
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
zsidó volt, csak foggyos
2011. ápr. 23. 17:53
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
Szerinted az 'nem annyira rossz' szemlélet, ami miatt ártatlan emberek millióit ölték meg???
2011. ápr. 23. 17:56
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Írtam,hogy "csak rossz emberekkel tette,azt amit tett",mert a zsidók nem loptak stb,de ismerek olyan "társadalmat",akik igen,és más országokon élősködtek/nek.Velük szemben jogosnak tartom amit tett,de nem az ártatlanokra nézve,ebben igazad van.
2011. ápr. 23. 18:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Mint minden politikai irányzatnak, a nemzeti szocializmusnak is voltak "jó" meg "rossz" oldalai. Ezekről rengeteg forrás van, vagy törikönyv :P Hitler meg egy olyan elég szélsőséges helyzetbe került vezető (az első világháború utáni békék nem csak Magyarországnak fájtak, hanem Németországnak is), és a németek valamiféle revasot akartak, ezért is kerülhetett ő oda, ahol volt. Ami ott történt, nem egy ember hibája, hanem egy egész társadalomé. Aztán a háború hevében pedig eléggé elvetette a sulykot, persze az is igaz, hogy vesztett, és a győztesek írják a történelmet...

Szal mindennek két oldala van, és semmi sem véletlen, ez a véleményem :P

17/F

2011. ápr. 23. 18:36
 9/17 anonim ***** válasza:
utolsónak igaza van. ne ess szélsőségekbe mint pl a 3. válaszoló.
2011. ápr. 23. 18:39
 10/17 anonim ***** válasza:

"de ismerek olyan "társadalmat",akik igen,és más országokon élősködtek/nek."

Mindannyian ismerünk ilyeneket. A magyarok szerint a cigányok tolvajok, és élősködőek. A szerbek szerint a magyarok. A horvátok szerint a szerbek. A bosnyákok szerint a horvátok. Az angolok szerint az amerikaiak. A spanyolok szerint a portugálok. A lengyelek szerint a németek.

És még folytathatnám... ha ilyen vélemények alapján legalizálnák a népirtást, már elég kevés ember élne a Földön :D

17/F

2011. ápr. 23. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!