Kell fogalmazást írnom,hogy mi a véleményem Hitlerről. Valahogy ezt gondolom: Szerintem nem volt annnyira rossz a szemlélete,csak rossz emberekkel tette azt,amit tett.Ti mit gondoltok?
Mondjuk a cigányok pont az a társadalmi csoport,akikről Európa összesországában viszonylag hasonlóak a vélemények.Am pedig a zsidók is megérik a pénzüket(lásd:palesztin népirtások,segélyhajók megtámadása,meg azért nem véletlenül színes az egész középkor zsidóellenes pogromokkal,stb,valamiért nem komálták őket sose,ja és Solymosi Eszter esete)
Ja és ne menjünk el a "Hitler 7-8 millió zsidót írtott ki" vélemények felé...annyira túloznak és ferdtenek hányingerem van tőle...
2011. ápr. 23. 19:16
12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát végülis igaz,akkor tényleg elég kevés ember élne :D Egyébként most kértem meg a tanárom lányát,hogy kérdezősködjön kicsit Hitlerről tőle,mondjuk lehet,hogy kicsit gyanús lesz,de velem egykorú a lánya szóval lehet,hogy azt hiszi majd,hogy ők is róla tanulnak vagy valami ilyesmi :D
"Ja és ne menjünk el a "Hitler 7-8 millió zsidót írtott ki" vélemények felé...annyira túloznak és ferdtenek hányingerem van tőle..."
Mindenkinek meglehet a saját véleménye (nekem is megvan) de perpill nyilvánosság előtt (pl. itt) ilyet mondani bűncselekmény :D Csak azért mondom, hogy ilyet nehogy beleírj a dolgozatodba :D
17/F
2011. ápr. 23. 19:33
15/17 anonim válasza:
Amúgy abban igaza van LaiLaiHei-nek, hogy a zsidók is elég sok csúnya dolgot csináltak a történelem során (pl. az elmúlt években a Gázai-övezetben elég gusztustalan dolgokat, meg hát ugye alapból az egyik legrasszistább nép, ami vicces, tekintve a múltjukat :D ), de a többi ember is sok csúnya dolgot csinált ellenük. Hogy most mi volt előbb, ki tudja, kb. a tyúk meg a tojás esete, ezen még történészek is vitatkoznak :D
De ennek is két oldala van, a zsidók se nem a szegény, holokauszttól sújtott ártatlan bárányok, de nem is a világuralomra törő szörnyű Antikrisztusok. Valahol középen :)
17/F
2011. ápr. 23. 19:48
16/17 anonim válasza:
Igen tudom kikre gondolsz, de figyelj csak!! Én úgy gondolom, hogy akármennyire is nem szeretünk valakit vagy valamit vagy egy népet vagy nem is tudom, hogy hogy mondjam, ezt nem tehetjük. Ez akkora brutalitás és igen én azt vallom, hogy ez borzasztó ennek sosem szabadott volna megtörténnie nem, hogy egy civilizált társadalomban. És ha embereket is akart ölni, nem így, hogy előtte még megkínozza őket.
2011. aug. 14. 01:50
17/17 anonim válasza:
Az előző válaszoló vagyok és még hozzá tenném, hogy szerintem Hitler beteg volt mármint sztem skrizofén vagy valami ilyesmi. Ami nem kizárt hiszen a rokonságában találtak is skrizofént akit meg is ölettek. Jajj és ha már itt tartunk ő találta ki ezt az árjás témát nahát ő pont, hogy mindannak amit próbált egy nemzedékké nagyítani volt az ellenkezője. Zsidó elődjei voltak és az apja törvényen kívüli a szülei unokatestvérek. És külsőleg kis termetű barna hajú emberke volt aki még a középiskolát sem végezte el pedig lett volna rá módja, dehát kétszer megbukott és pont egy zsidó nőt vett feleségül?? Ha én cmilyen népet utálok akkor nem abból fogom magamnak kiválasztani a páromat!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!