MIÉRT VESZIK EGY KALAP ALÁ A KÉT RÉTEGET? Cigány paraszt!
"nálunk Zalában általában parasztoknak hívják a magyarokat és cigányoknak a roma származású embereket!"
Nem tudom, te hol laksz, de vannak tippjeim. Nálunk Zalában parasztnak hívják azt, aki vagy földművelésből vagy állattenyésztésből él, cigánynak pedig a cigányt. És nagyon nem veszik egy kalap alá őket.
Nemááá! Köszönöm, valóban eltévedtem:)
Kedves kérdező, teljesen igazad van! Nem kell egy kalap alá venni az összeset.
Én például már rengeteg ilyen típusú kérdésre válaszoltam, és mindenhol kiemelem, hogy vannak normális, jól nevelt cigányok is.
Ezzel csak annyi baj van, hogy rohadt kevés van belőlük, ami a cigányság max. 3%-a lehet, ezért a legtöbb magyar ember azt hiszi, hogy minden cigány rossz.
Én abszolút magyar vagyok, sőt! Jobbik párti, és nagyjából úgy is gondolkozok, mint a Jobbik. Vona Gábor (a párt elnöke) mondta, hogy a normális életet élő, dolgozó (vagy csak dolgozni akaró), jól nevelt cigányokat a testvéreként tiszteli! Ezt a saját két fülemmel hallottam!
Ők is csak azokat a cigányokat utálják, akik képesek az utcán beléd kötni egy cigiért, vagy néhány forintért. Ha nem adsz nekik, megvernek,... de ha megvéded magadat, akkor is Te jársz rosszul, mert gyakorlatilag jogos önvédelemért kapsz büntetést a sünöktől.
"NEM EGY KALAP ALÁ VESZEM ŐKET HANEM SZEMÉLYEKRE!mások miért nem tudják ezt megtenni?"
Hát ez IQ kérdése. Nem tudom, hogy Te milyen származású lehetsz, de legalább látod a lényeget a társadalmi rétegek között. Sajnos sokan nem. Ez van.
A parasztok mások. Azok régen voltak, most már inkább mezőgazdasági szakosoknak, traktorosoknak, vagy hasonlóknak nevezzük őket. Hát igen, minden féle emberből van jó, és rossz. Még magyarokból is.
Azért kedves cigány kérdező ne vedd egy kalap alá a cigányokat és a magyarok lecsúszott rétegeit, az általad parasztoknak nevezett magyarokat. Való igaz, hogy a "parasztok" nem állnak olyan magas kulturális szinten, mint ahol minden egyes magyarnak legalább állnia kéne, de a cigányok még mindig sokkal aljasabbak ezeknél az embereknél.
Amúgy igaz, hogy vannak cigányok, akik rendesen viselkednek, én is ismerek 4-5 ilyet, de semmire nem megyek a 4% rendes cigánnyal, ha a 96%-uk legszívesebben agyonverne és elvenné mindenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!