Van két bunkó lakótársam. Az egyik paraszt miután az én wc-papíromat használta, még neki állt feljebb, mikor számon kértem rajta. Én mivel vághatnék vissza nekik?
A másik idióta meg miután kiírtam egy papírra, hogy ezt ne használd, és az én wc-papírom elé helyeztem ráfirkált egy kinyújtott nyelvű arcot. Mondtam annak a köcsög fickónak, hogy amit tönkretett, hozza is helyre, megfordítottam a lapot, épp ott volt egy toll is, mondtam, hogy írja újra a szöveget.
De nem volt rá hajlandó.
Te meg akkor használd az ő budipapírját.
A kinyújtott nyelvű arc alá meg írd annak a nevét, aki rajzolta, majd alá egy seg.get, és írd alá, hogy az a tiéd... :D
Fel lehet viccesebben is fogni ezt a dolgot. Amúgy meg igen, zárd el a cuccaidat előlük, ha nem akarod hogy használják őket.
ÉLJEN A PIROS KÉZ!!!
Igen, gyerekesek vagytok mindhárman. Ők bunkók is mellé, de te is ott dedózol azzal a papírral, ahelyett, hogy szóban, felnőtt módon kommunikálnál, aztán még pattogsz, hogy ÍRJA RÁ ÚJRA, hát mi ez, ha nem óvoda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!