Hogyan lehet hatni a buta, egyszerű emberre ami mellette paraszt is?
paraszt=földműves?
buta:azzal nincs mit tenni
alapvetően csak azt akarom elérni, hogy ne érezze azt, h ő a góré és mindenki más akivel együtt él egy senkiházi csicska.
én úgy gondolom legjobb lenne valahogy éreztetni vele h egy semmirekellő valaki aki lassan 30 évesen semmit nem ért el az életben. Persze mivel igénytelen ezért valószínűleg nem zavarja, mivel teljesen más célok vezérlik (már ha vannak céljai) mint egy sikeréhes embert.
hát igen valahogy én is így érzem.
egyetlen mód ahogy néha tudok rá hatni, ha nyugodtan lassan, megértően rávezetem arra amire meg akarom kérni. de nem lehet túl magyarázni se a dolgokat mert akkor megunja és onnantól nem lehet elérni semmit. Ugyanakkor nem lehet azt sem, hogy egyszer megkérem valamire szépen, mert akkor leszarja, elfelejti. Ha meg bunkón kérek valamit akkor azt meg se hallja, csak annyi jön le neki h ok nélkül bunkó vagyok vele...
az a baj h a pofája is nagy, ha kussban maradna akkor nem zavarna se az h igénytelen se az h bunkó...
nem mondom h én egy kedves, alázatos ember vagyok, de mivel nem vagyok egy egyszerű, buta igénytelen személy, így általában játszom az emberekkel és elérem amit akarok. De az ilyenekkel nem tudok mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!