Más is rosszul alszik, ha nincs mellette a párja?
5 éve vagyunk együtt, 3 hónap után együtt is éltünk. Még mindig remek a kapcsolatunk. Nagyon ritkán van olyan, hogy külön alszunk, pl ha én hazautazok a szüleimhez pár napra míg neki dolgoznia kell. Olyankor sehogysem alszok jól, hajnali 2ig fenn vagyok, mindenre megébredek. Érdekes, mert amúgy laza a kapcsolatunk, bőven hagyunk egymásnak teret.
Anyám és nagyanyám szerint ez nem normális és nevetséges. Szerintetek?
Szerintem meg teljesen normális. Az én szüleim se képesek egymás nélkül aludni, nagynéném is mindig arról panaszkodik, hogy ha éjszakás nagybátyám nem tudja kipihenni magát.
Én viszont szupereket tudok olyankor aludni, ha nincs mellettem a párom. Keresztbe fekszek az ágyon nem zavar senki. Szóval én más vagyok, mint ők és Te.
IGEN
Mi 3,5 éve vagyunk együtt, a párom már 2. éve külföldön dolgozik.
Mindig összebújva alszunk el, vagy pedig fogjuk egymás kezét.
Amikor nincs mellettem, olyan üres nélküle a ház, a szoba, és az ágy. Egész este forgolódom, felkelek,reggel korán kelek 6-7 felé. De mikor ott van mellettem van h 7-9-ig tudok aludni. Nagyon rossz nélküle.
Velem is pont ugyanígy van. Párom néha éjszakázik és olyankor alig tudok aludni és éjszaka gyakran felébredek. Így egy idő után már nem is igyekeztem normális időben lefeküdni, hanem ilyenkor filmet nézek hajnali 2-3-ig.
Az egészet csak megdobta, hogy amikor először aludtunk külön, egy hatalmas pókot találtam a fejem mellett mikor le akartam feküdni.... :-)
14.02
Csak az igazat írtam le :)
A férjed is külföldön dolgozik? Baba esetleg van ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!