Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is rosszul alszik, ha...

Más is rosszul alszik, ha nincs mellette a párja?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt, 3 hónap után együtt is éltünk. Még mindig remek a kapcsolatunk. Nagyon ritkán van olyan, hogy külön alszunk, pl ha én hazautazok a szüleimhez pár napra míg neki dolgoznia kell. Olyankor sehogysem alszok jól, hajnali 2ig fenn vagyok, mindenre megébredek. Érdekes, mert amúgy laza a kapcsolatunk, bőven hagyunk egymásnak teret.

Anyám és nagyanyám szerint ez nem normális és nevetséges. Szerintetek?

2012. aug. 14. 13:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szerintem meg teljesen normális. Az én szüleim se képesek egymás nélkül aludni, nagynéném is mindig arról panaszkodik, hogy ha éjszakás nagybátyám nem tudja kipihenni magát.

Én viszont szupereket tudok olyankor aludni, ha nincs mellettem a párom. Keresztbe fekszek az ágyon nem zavar senki. Szóval én más vagyok, mint ők és Te.

2012. aug. 14. 13:27
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekem fura, de mások vagyunk. Én jól alszom egyedül is.
2012. aug. 14. 13:31
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Mi 10 éve vagyunk együtt... jelenleg külföldön dolgozik a férjem,de nem birok hozzászokni,hogy nincs mellettem (nem érzem az ölelését),mi mindig összebújva alszunk.Szóval IGEN én is nagyon nehezen alszom el,és szintúgy felébredek mindenre. :)
2012. aug. 14. 13:31
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

IGEN

Mi 3,5 éve vagyunk együtt, a párom már 2. éve külföldön dolgozik.

Mindig összebújva alszunk el, vagy pedig fogjuk egymás kezét.

Amikor nincs mellettem, olyan üres nélküle a ház, a szoba, és az ágy. Egész este forgolódom, felkelek,reggel korán kelek 6-7 felé. De mikor ott van mellettem van h 7-9-ig tudok aludni. Nagyon rossz nélküle.

2012. aug. 14. 13:48
 5/15 anonim ***** válasza:
13:31 vagyok.Kedves 13:48-as,a számból vetted ki a szavakat ;),én teljesen ugyanigy vagyok vele,mint ahogy te leirtad.De szerencsére 4 nap múlva jön haza a férjem ezúttal 2 hétre :)))... olyan jó lesz megint összebújva elaludni ;).
2012. aug. 14. 14:02
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem alszom rosszul, de tény, hogy olyankor alszom a legjobban, ha hozzá bújva alszom el...
2012. aug. 14. 15:06
 7/15 anonim ***** válasza:
Én is rosszul alszom. Nagyon jó alvó vagyok, 10 óra a napi adagom, de ha nincs velem 6 óra kínkeserves forgolódás az, amit művelek. 7 éve vagyunk együtt.
2012. aug. 14. 15:40
 8/15 anonim ***** válasza:
6 éve vagyunk egyutt, 5 éve egyutt élunk. Másfél éve van egy munkája, ahova minden nap hajnali 1-re kell bejárni. 2 hétre rá megszuletett a kozos gyerekunk, így konnyen tudtam elaludni:) Ma már van, hogy észre sem veszem, hogy mikor megy el. Jobb a helyzet, ha nem egyedul vagy otthon.
2012. aug. 14. 15:48
 9/15 anonim ***** válasza:

Velem is pont ugyanígy van. Párom néha éjszakázik és olyankor alig tudok aludni és éjszaka gyakran felébredek. Így egy idő után már nem is igyekeztem normális időben lefeküdni, hanem ilyenkor filmet nézek hajnali 2-3-ig.

Az egészet csak megdobta, hogy amikor először aludtunk külön, egy hatalmas pókot találtam a fejem mellett mikor le akartam feküdni.... :-)

2012. aug. 14. 16:05
 10/15 anonim ***** válasza:

14.02

Csak az igazat írtam le :)

A férjed is külföldön dolgozik? Baba esetleg van ? :)

2012. aug. 14. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!