Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is rosszul alszik, ha...

Más is rosszul alszik, ha nincs mellette a párja?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt, 3 hónap után együtt is éltünk. Még mindig remek a kapcsolatunk. Nagyon ritkán van olyan, hogy külön alszunk, pl ha én hazautazok a szüleimhez pár napra míg neki dolgoznia kell. Olyankor sehogysem alszok jól, hajnali 2ig fenn vagyok, mindenre megébredek. Érdekes, mert amúgy laza a kapcsolatunk, bőven hagyunk egymásnak teret.

Anyám és nagyanyám szerint ez nem normális és nevetséges. Szerintetek?

2012. aug. 14. 13:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
13.48-as voltam :)
2012. aug. 14. 17:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Akkor mégsem én vagyok a csodabogár. Pedig nem is alszunk összebújva, de lefekvés után mindig beszélgetünk egy kicsit. Hallom ahogy szuszog mellettem és megnyugszom és lazán visszaalszok. De egyedül nagyon nem tudok jól aludni.
2012. aug. 14. 17:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Kedves 13:48-as :) ! Gondolom,hogy az igazat irtad le,szerintem sokan vagyunk igy ezzel... Mármint ezzel a helyzettel .Igen az én párom is külföldön dolgozik,a kislányunk 7 éves.
2012. aug. 14. 19:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Gondoltam érdeklődök egy picit!

Olyan jó olyanokkal beszélgetni, akik hasonló helyztben vannak! :)

Kitartást kívánok, és Sok egészséget a családnak! :)

2012. aug. 14. 19:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Én jobban alszom egyedül. Minden éjszaka leütött a könyökével, arcon csapott legszebb álmaim közepén, beletérdelt a gerincembe...attól, hogy az esetek 80%-ában külön alszunk szeretem őt.

Bent alszom a fiam ágyánál (még pici), ő meg amúgy is későn ér haza, szóval kb 4 órát aludnánk egymás mellett, nekem reggel 6kor ébresztő van, ő meg akkor fordul a másik oldalára.

2012. aug. 14. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!