Én vagyok a béna? Aventes cumit használunk és csomószor van olyan, hogy rátekerem a tetjét de mellette szivárog vagy ömlik a tea. Van, hogy 4-5x rácsavarom mire nem folyik. Irtó idegesítő. Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 14:52
1/9 anonim válasza:
Ezt már másoktól is hallottam,nem te vagy a béna :)
2/9 anonim válasza:
Nem vagy béna,sokszor én is így járok.
Próbáld lassan rátekerni és ha szisszen akkor jó.
(De lehet,hogy már én hallucinálok.) : )
3/9 anonim válasza:
Így már én is jártam...ahhoz képest hogy a Phillips gyártja,elég gyatra. Mi váltottunk is.
4/9 A kérdező kommentje:
Esetleg tud valaki ajánlani olyat aminek olyan a formája mint az aventesnek de nem folyik ki mellette a cucc?
2009. júl. 21. 14:58
5/9 anonim válasza:
Nekem is kifolyt néha eleinte, aztán rájöttem, hogy rosszul tettem bele, a cumin lévő műanyag perem nem ugrott át a karimán.
Egyébként a mamos cumik kopatibilisek vele, ha váltani szeretnél!
6/9 anonim válasza:
Én is így jártam...szinte minden aventos volt,mert kezdőcsomagot vettem belőle.Egy ideig tök jó volt,aztán mindíg kifolyt a pelenkázó táskába a cucc.Ajándékba kaptunk MAM-os cumisüveget,gondoltam h úgysem fogja elfogadni a kisfiam ezt a fajtát az aventos után...de tévedtem.Azóta is csak ez kell neki-már vettem 3 félét.Tényleg nagyon jó!!
7/9 anonim válasza:
Vagy ha nem akarsz váltani, vegyél új cucit bele.A műanyag csavaros tetőről le lehet venni a gumicumit.Én kicseréltem és jó lett.
8/9 anonim válasza:
A legolcsóbb megoldás, hogy ne folyjon ki az, ha kicsit benedvesíted a cumit belülről és úgy tekered rá. Tökéletesen fog zárni.
9/9 anonim válasza:
Szia!
A használati útmutatóban az van, hogy vizesen kell "összeszerelni", én úgy szoktam. Még nem volt gond vele. Ha szisszen egyet akkor biztos jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!