7 hónapos kisfiam a héten másodszor esett le az ágyról. Mind a kétszer egy pillanatra tettem le és mindkétszer ott voltam mellette. Szörnyű anyának érzem magam. Mit csinálok rosszul?
Ha nincs agyrászkódása, akkor semmi baja nincs.
Az agyrászkódás, hányással jár, kedvtelenség, és sír állandóan, ilyen esetben érdemes egyböl orvoshoz menni, de haez ninc sakkor semmi baja nincs.
Azßert esik le mert nagyon mozgékony már. egyre jobban kell figyelni.
Hát érdekes!
Nem vagy rossz anya csak azért jobban is figyelhetnél.
Nekem egyszer esett le a kislányom az ágyról, egy pillanatra fordultam csak el.
Na azóta vagy a földre leteszem inkább vagy járókába vagy a kiságyába addig, amíg pakolok vagy bármit csinálok. Szóval olyan helyre ahonnan már nem tud leesni.
Hát hogy a sok eséstől nem lesz e baja?
Passz. Nekem se esne jól, meg gondolom senkinek se ha 2-3 nap mindennap leesnék valahonnan...
Szóval figyelj oda! És tedd biztonságos helyre, vagy a földre! Az is jobb mint az ágy!
Nekem nincs is habtapim. Leterítek egy pokrócot rá a játszószőnyeg aztán hadd szóljon. :)
Vigyázz rá azért ha ilyen kis izgő-mozgó akkor inkább vidd ki a konyhába és tedd ott a földre, hogy el tudj pakolni. Én sem hagyom már az ágyon 4,5 hósomat mert már forog. Valamelyik nap apa a pelenkázón hagyta amíg egy másik cumit keresett. Majdnem megállt a szívem, ne tudd meg mit kapott tőlem. Nem szabad már őket semmilyen magaslaton hagyni. Főleg 7 hósan.
De gondolom tudod. Persze előfordul ez egyébként de most már tanulj belőle. Biztos nem lett ettől baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!