Barátom nagyon megnézi a nőket, ha ott vagyok mellette képes is megfordulni megnézni a fenekét is! Alig volt barátnője én vagyok a 2. ,3 éve vagyunk már együtt, de nagyon rosszul esik, hiába mondom el neki, de bizti nem csalt még meg! Mit csináljak?
Miért vagy biztos,hogy nem csalt még meg?
A bátyám(aki 26 éves) akkor nézi meg a nőket a barátnője mellett(akkor is,ha ott a barátnője)ha nem szereti igazán.
Amikor a bátyám barátnője mellett is megnézi,akkor biztos,hogy már megcsalta.(nekünk,a családjának elmondja)
De ha tényleg nem csalt még meg,akkor kérdezd meg tőle,hogy miért csinálja ezt.
Mi a barátommal fél éve vagyunk együtt. Ő is megnézi a nőket, nem annyira feltűnően, de én mindig észreveszem, és ez épp elég! Sőt még azt is megmondja, ha valaki szerinte jól néz ki! Eleinte zavart, de most már kezdek beletörődni, hogy Ő ilyen! Nem is olyan régen azt mondta nekem, hogy megszokta nézni a lányokat, nőket, de soha nem csalna meg, és nem is fog, mert engem szeret!
Jól esett hallani, és továbbra is megbízok benne!
De szerintem az a legfontosabb, hogy beszéljetek róla. Mondd el a párodnak, hogy Téged mennyire zavar, és próbáljon meg rajta változtatni. Ha igazán szeret, megteszi! Hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!