Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lassan 18 éves leszek és...

Lassan 18 éves leszek és apámék nem akarnak venni nekem kocsit, pedig megígérték. Mit tehetnék, hogy megkapjam?

Figyelt kérdés
Igazán megérdemelném már azt a kocsit.Én nagyon sokat segítek nekik házimunkában és kitűnő tanuló vagyok, így végzős évembe is és az érettségi is nagyon jól fog sikerülni.És régebben eléggé el voltam kényeztetve, mindenfélével, most már nem...

2013. febr. 26. 22:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
dolgozz, és adj bele egy kis pénzt. akkor látják, h komolyan gondolod.
2013. febr. 26. 22:33
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Házimunkáért autó?Aranyos ötlet,én is kérek már egy Ferrarit a családtól:D
2013. febr. 26. 22:34
 13/29 anonim ***** válasza:

Jogsi van?

Ha meg lesz a kocsi fent tudod tartani majd?

Tenyleg ez legyen a legnagyobb problemad az eletbe...

Ha nem tudnad semmi sincs ingyen,a kocsi se...

Ha szuloknek nincs ra penze keresd meg te az arat,elvegre ugyis mindjart 18 eves leszel,mehetsz dolgozni is... Akkor talan jobban megbecsulod azt is amit eddig is kaptal...

2013. febr. 26. 22:35
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Sírj és toporzékolj.
2013. febr. 26. 22:36
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy nyamvadt kerékpárra se telik, te meg itt sírsz, hogy nem vesznek kocsit? Menj el szépen dolgozni, aztán ha lesz pénzed akkor vegyél, addig is örülj, hogy egyáltalán enni kapsz.
2013. febr. 26. 22:37
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez az év kérdése. Első a hülyegyerek listán.
2013. febr. 26. 22:40
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez bájos. :)

Csak tudod senki sem a s*ggéből rángat elő potom milliókat.

19 vagyok, még tanulok, örülök, ha egyáltalán tudom állni a következő tanévre a pénzt, és örülök, ha tudok mellé másik munkát találni. Szeretnék kocsit. Ki nem?!

De sajnos nem úgy működik, hogy elfingom magam, és már itt is parkol a garázsban. Egyeseknek sokat kell gürizni azért, hogy legyen egyfajta életszínvonal. Remélem - sőt, kívánom is - hogy tapasztald meg a munka finom ízét.

2013. febr. 26. 22:41
 18/29 anonim ***** válasza:
Szerintem még igencsak gyerekes a hozzáállásod. Én sem vennék neked kocsit. Én is úgymond el voltam kényeztetve mindenem megvolt, majd kaptam autót,lakást, úgymond a semmiért. Irigykedtek is rám, csak egy valamit nem láttak, hogy 8 után már be kellett járnom a szüleim vállalkozásába nyaranta, majd hétvégente, végül egyetem mellett is. Persze az amit rám költöttek jóval meghaladta a munkám díját, ugyanakkor megtanultam, hogy a pénz nem csak úgy terem, sokat tesznek érte. Szerintem nincs gond azzal, hogy aki megteheti megad sok mindent a gyerekének, miért is ne adná meg, kinek ha nem a gyerekének. A baj azzal van, ha ezt a gyerek természetesnek veszi, én nem látja, hogy a pénz nem az égből potyog. Nagyon sok ismerősöm siklott félre, még most 30as éveik elején is apucihoz rohannak pénzért.
2013. febr. 26. 22:42
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Sz*rügy! :)

Egyébként nem hiszem, hogy valós ez a kérdés.Ha a kérdező kitűnő tanuló,s az érettségije is olyan jól fog sikerülni, akkor van esze.Viszont, ha van esze, akkor ilyet nem kérdezne.

2013. febr. 26. 22:44
 20/29 anonim ***** válasza:
Értéktelen ember leszel kedves kérdező, és ezt a szüleidnek köszönheted. (Ha igaz, amit kérdéztél, persze.)
2013. febr. 26. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!