Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány százalék esélyem lehet még hogy megkapjam a gyerekeimet?
Válok!
Költözésem napján a férjem nem engedte el velem a fiamat aki 5 éves, csak a kicsit tudtam elhozni magammal ő 2 éves!
Az 5 éves fiamat folyamatosan tíltotta tőlem a férjem csak pár alkalommal láthattam őt! Ennek ellenére a tárgyaláson a bírónő ideiglenesen az apánál helyezte el az 5 éves gyereket nálam pedig a 2 éves picit! Nem iszom nem drogozom egy új kapcsolatban élek, gyesen vagyok az élettársam vállalkozó jól élünk!
... de visszájára fordíthatja a bíróságon a férjed, és beállíthatja úgy, hogy elhagytad a gyerekedet. Ez meg negatív kép.
50%
Otthagytad, ez negatív.
Gyakorlatilag ő folyamatában bizonyítja, hogy el tudja látni, ellenben Te......
Ezért kell azonnal intézkedni és gyámügy segítségével napokon belül megoldani.
Az OTTFELEJTETT gyerekekért már jogosan küzdjenek, akiknek éppen eszükbe jutott.
Menj be mindenhová ahová csak tudsz...gyámügy, birósági panasznap, családsegítő. Egyébként szerintem az anyának ebben is van láthatása. Az apa meg akadályozza a kapcsolattartást. Ez első körben családsegítő, majd gyámügy és bíróság.
A másik, hogy addig amíg nem született jogerős döntés, hogy kinél lesz a gyerek, bármelyik szülővel élhet. Szóval az apa akkor nem jogtalanul tartotta magánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!