Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tenyleg ennyire elvan fajulva...

Tenyleg ennyire elvan fajulva a vilag?

Figyelt kérdés

Most neztem egy videoklippet,ami tele volt szexualitassal.Ez nagyon meglepett,mivel meg sohasem lattam ennyire "szexualisan tulfutott" karika ill cenzura nelkuli klippet.Namost keremszepen,az olyangyerekek,akik meg nincsenek megfertozve a media mocskaival,lesz ahonnan tanuljanak.A videoklipp 1 par vonaglo fiatalrol szolt,akik fogdostak egymast es sajatmagukat.

Mit gondoltok errol?

2009. szept. 10. 10:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az a baj,hogy mutatnak erotikus dolgokat tv-ben meg neten,hanem hogy a szülők nem nevelik meg a gyerkőceiket. Mert ha anyuapu elmagyarázza kockafejű pistikének,hogy nem attól lesz nagyfiú hogy a karjából a kokós tű áll ki,a kezéből meg a kannásboros üveg lóg,és nem attól lesz vagány hogy minden héten más csajt vág gerincre,akkor az ilyen klipek láttán nem az lesz az agyában hogy "nekem is ilyennek KELL lennem".
2009. szept. 25. 19:36
 12/14 anonim ***** válasza:
heee öcsém és akkor most azzal várod a respectet hogy odaírod "pszichológus vagyok"? és akkor mivan öcsém? kianalizálsz online? de vagány vagy.....te nem pszichológus vagy, hanem egy liberális kiss seggdugó
2009. szept. 25. 20:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Na azért fogd vissza magad drága, nem respectet várok, de általános jelenség, ami többször már felbukkant itt is kérdésként, hogy ha valaki szakmailag szól egy kérdéshez, azt tuti leopontozzák, ha meg valaki "kcsgállat"-ozik, na az a jó csávó, azt fel kell pontozni. Na kérem, ez a mai magyar társadalom intelligencia-szintje sajnos.

Én tapasztalatként is írtam, és meggyőződésből is, szóval öcsém vegyél vissza kicsit a stílusodból, továbbra is fenntartom amit írtam, a lényeg, a realitást nem szabad elrejteni a gyerek elöl, csak persze ehhez kell olyan agyi szintű szülő is, aki ezt megfelelően tudja tálalni neki. Na ez utóbbi már jóüval kevesebb. Íme te egy jó példa vagy rá.

2009. szept. 26. 08:31
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha te az elfajulást összekötöd a szexualitással, akkor azért valljuk meg, valami nincs rendben. Vagy tévedek?
2009. szept. 27. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!