Tenyleg ennyire elvan fajulva a vilag?
Most neztem egy videoklippet,ami tele volt szexualitassal.Ez nagyon meglepett,mivel meg sohasem lattam ennyire "szexualisan tulfutott" karika ill cenzura nelkuli klippet.Namost keremszepen,az olyangyerekek,akik meg nincsenek megfertozve a media mocskaival,lesz ahonnan tanuljanak.A videoklipp 1 par vonaglo fiatalrol szolt,akik fogdostak egymast es sajatmagukat.
Mit gondoltok errol?
Na azért fogd vissza magad drága, nem respectet várok, de általános jelenség, ami többször már felbukkant itt is kérdésként, hogy ha valaki szakmailag szól egy kérdéshez, azt tuti leopontozzák, ha meg valaki "kcsgállat"-ozik, na az a jó csávó, azt fel kell pontozni. Na kérem, ez a mai magyar társadalom intelligencia-szintje sajnos.
Én tapasztalatként is írtam, és meggyőződésből is, szóval öcsém vegyél vissza kicsit a stílusodból, továbbra is fenntartom amit írtam, a lényeg, a realitást nem szabad elrejteni a gyerek elöl, csak persze ehhez kell olyan agyi szintű szülő is, aki ezt megfelelően tudja tálalni neki. Na ez utóbbi már jóüval kevesebb. Íme te egy jó példa vagy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!