Lehet-e hálóágyra ülni vendégeknek? Mert garzonlakásba lakunk és vkitől hallottam . Tovább lent.
Figyelt kérdés
Garzonlakásba lakunk a párommal ahol a nappali háloszoba is egyben , nagyon kicsi, ezért gondoltam ha vendégek jonnek akár a háloágyra is leulhetnének ha többen vannak. Viszont egyszer voltunk egy ugyanilyen kis lakásba látogatoba, és ott vki mondta hogy a háloágyra nem illik ulni.
Én nagyon szeretek barátokat hivni hozzánk és az a kérdésem hogy leültethetem-e oket a háloágyra is ha az levan takarva?
köszi a válaszotokat
2013. febr. 24. 21:39
11/11 anonim válasza:
1. vagyok. Volt egy franciaágyunk, és egy 2 személyes fekete bőrkanapénk. Tehát kb. ugyan az volt nálunk is a helyzet. Én hívtam, sőt, ezt kapd ki, 7-en aludtunk nálunk :) az ágyban mi, a kihúzható kanapén még ketten, a felfújható matracon pedig a sógornőm 2 gyerekkel :) Haverok is aludtak már nálunk :) mindenkinek elmondtuk, hogy ez a helyzet. Grillezés lesz, vagy úgy készüljenek, hogy nincs hely, vagy úgy, hogy 4-5 ember szűkösen, de elfér. Ha nekik jó volt, ám legyen :) nem szokott gondot okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!