Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehet-e hálóágyra ülni vendége...

Lehet-e hálóágyra ülni vendégeknek? Mert garzonlakásba lakunk és vkitől hallottam . Tovább lent.

Figyelt kérdés

Garzonlakásba lakunk a párommal ahol a nappali háloszoba is egyben , nagyon kicsi, ezért gondoltam ha vendégek jonnek akár a háloágyra is leulhetnének ha többen vannak. Viszont egyszer voltunk egy ugyanilyen kis lakásba látogatoba, és ott vki mondta hogy a háloágyra nem illik ulni.

Én nagyon szeretek barátokat hivni hozzánk és az a kérdésem hogy leültethetem-e oket a háloágyra is ha az levan takarva?

köszi a válaszotokat

2013. febr. 24. 21:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
amíg nem volt sarokülő, nálunk is arra ültek, ez van,nem volt más. Most azért ne hívjak senkit? most van sarokülőnk, amit este ággyá alakítunk.
2013. febr. 24. 21:43
 2/11 A kérdező kommentje:

koszonom nagyon szépen a válszod, viszont nekunk van egy kis 2 személyes kanapénk, viszont nem tudom ha hivhatok-e igy tobb mint 2 személyt meg a hazunkba?

de válaszodbol ugy látom igen.

orulok hogy irtál

2013. febr. 24. 21:46
 3/11 A kérdező kommentje:
csak nem tudom hogy nem-e ciki.. szerintetek ??
2013. febr. 24. 21:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ciki, de döntse el mindig a vendéglátó. Ha nincs hely és téged sem zavar akkor mondhatod nyugodtan,hogy üljenek az ágyra :)
2013. febr. 24. 21:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy letakart hálóággyal semmi probléma.

Én is éltem garzonban, ha jöttek vendégek, közeli barátok, család, nem volt belőle probléma. Maximum akkor nem illik ráülni, ha maga a házigazda nem nézi jó szemmel. Ha jönnek esetleg külön hívd fel rá a figyelmüket egy mosoly kíséretében, hogy nyugodtan ülhetnek az ágyra is, ha kevés a hely, hogy senki ne érezze kellemetlennek. Vendégként én ágyra nem ülök, amíg nem kínálnak ott hellyel, ugyanis nem tudhatom, hogy ez kinek mennyire a privát szférája :)

2013. febr. 24. 21:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak attól áll fel a tarkómon a szőr, ha bevetett ágyra ülnek/fekszenek kvázi utcai ruházatban!! No, attól irtózok és én magam is kerülöm az ilyen helyzeteket.

Nyilván, ha a hálókacamajt leveszed róla és le van takarva mással, akkor azt én magam is egy sima ülőalkalmatosságnak vélem, ha hellyel kínálnak ott...

2013. febr. 24. 22:18
 7/11 anonim ***** válasza:
3%

nekem az ágy nagyon privát szféra, szóval inkább vennék egy nagy, vastag szőnyeget, ülőpárnákat, babzsákfotelt, és arra ültetném a vendégeimet.

nálunk van 3 személyes kanapé, 2 fotel. ha ezen sem férnek el a népek, akkor szinte kínálja magát a szőnyeg :) szerencsére nem hideg a lakásunk, szívesen heverednek oda is, mindenféle vinnyogás nélkül :)

2013. febr. 24. 22:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Sztem akkor nem illik, ha azt a vendéglátó nem akarja. Tehát ha direkt megmondja, hogy oda ne üljenek, vagy ha be van zárva a hálószoba, direkt azért, mert intim szféra, de vki mégis bemegy oda ücsörögni vagy a gyerek bemegy ugrálni az ágyra. De ha megengeditek, az nem baj :).
2013. febr. 24. 22:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Megkínálni ott hellyel a vendégeket okés, de ha te mész valakihez, és csak úgy leülsz az ágyra, az pofátlanság.

Saját magam sem ülök le az ágyamra utcai ruhában, még akkor sem, ha le van takarva, mert ha este fázom, azt a plédet használom extra takarónak.

2013. febr. 24. 23:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Mi is az ágyra ültetjük a vendégeket. Bár mi csak otthoni ruhában ülünk az ágyra. Van még néhány székünk, két fotelünk, de ha többen vagyunk akkor kell az ágy is. Le van takarva, nem lesz semmi baja, az ágynemű el van téve.

Szilveszterkor 12-en voltunk, egy szoba konyha előszobányi házunkban:D

2013. febr. 25. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!