Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyezőket ajándékba a vendégeknek?
nők nevében tudok nyilatkozni,nagyon jó ötlet,ha nem felejtem el,hasznositom is alkalom adtán :)
férfiaknak...ha nem túl csicsás,akkor lehet
Igen a textil, fehér legyező az nagyon szép.:)Nyári esküvő esetén, ha nem túl elegánsra veszitek a stílt és szabadtéren tartjátok, szerintem a fiúknak simán lehetne adni egy-egy könnyű, de mégis elegáns szalmakalapot, világos színben, ami harmonizál a legyezőkkel.
Ilyesmi:
A legyező nem rossz, de a kalap nekem egyáltalán nem tetszik.......................mondjuk nekem egyetlenegy férfi ismerősöm sem hord kalapot....Ott sem hiszem hogy feltennék, minek? Járkálnának egyforma kalapban a férfiak?
A belinkelt kalap tipikusan az az ajándék, ami majd a szekrény mélyén porosodik. Legalábbis 20 férfi közül 19-nek biztosan.
A legyező nem rossz, de én pl. sosem legyezem magam, pedig van itthon három (kaptuk, külföldről).
Én előnyben részesítem inkább az elfogyasztható ajándékot, pl. a pasik nálunk pici üveg elegáns piát kaptak a címkén a fotónkkal és nevünkkel, a nők elegáns kis átlátszó dobozban az esküvővel passzoló színű cukrokat.
Tudom, tudom, sokan úgy vannak vele, hogy dehát a megehető cuccok nem maradnak meg emléknek, de azért egyet érdemes átgondolni: az esküvői vendégek nem fogják a pár kis legyezőjét, masnikáját, stb. (tehát tárgyi ajándékát) a becsben tartott cuccok közé a vitrinbe kitenni. Sokan eleve utálják a porfogókat, olvastam sok menyasszonyi blogon olyat, hogy a násznép több, mint fele "ottfelejtette" az asztalon a tárgyi ajándékot.......
Ami meg ehető-iható, annak legalább ilyen formában hasznát veszik, hogy ízlik nekik. De aki nem szereti a kis ereklyéket Klárika meg Pityuka lagzijáról, meg Ilonka és Petike kézfogójáról, az ott fogja hagyni a sokadik "bizbaszt". (és bocsánat a szóért, átfogóan értettem a tárgyi dolgokra azok nevében, akik nem szeretnek mindent kitenni a vitrinbe....)
Kedves Utolsó!
A kérdező nem örök emléket akar adni, hanem ha tűz a nap, akkor se buggyanjanak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!