Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg finoman az...

Hogy mondjam meg finoman az egyik barátnőmnek, hogy ne simogasson?

Figyelt kérdés

Gyerekesnek tűnik, de nagyon kényes szituáció. Szóval az egyik barátnőm mániája, hogy állandóan rajtam lóg, rám fekszik, simogat. Nekem ez NAGYON kellemetlen, már mindketten felnőttek vagyunk, egyszerűen nem szeretem, ha egy másik lány hozzámér. Meg alapból nem vagyok egy ilyen ölelkezős fajta. Volt olyan, hogy buliban voltunk egy barátunknál, ahol ott aludtunk az emeleten és ott volt az egész szoba, de ő mindenképp azon az egy pléden akart aludni, amin én, akárhogy mentem arrébb.

De egyszerűen nem tudom elmondani úgy, hogy ne bántsam meg, mert ahhoz viszont még nem vagyunk évek óta jóban, mint pl. a legjobb barátnőmmel, akivel nem tabu semmiről beszélni. Ti mit tennétek a helyemben?

2013. febr. 20. 11:59
1 2
 11/11 tetris ***** válasza:
Már a legelső siminél szólnod kellett volna. Talán az lenne a legjobb, ha humorosan szólnál neki ezért, nehogy már megsertésedjen. Vagy a másik megoldás, hogy veszed a lapot, és te is elkezded őt simizni, tapikázni. Aztán meglátod, mit fog reagálni. Vagy felháborodik, vagy felkap, bedob az ágyba, és ...
2013. febr. 20. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!